Jump to content

[Sport]Povestea curioasă a lui Ronaldo Deaconu. Junior la FCSB, fan Dinamo


Tom

Recommended Posts

Omul meciului Gaz Metan - Dinamo, Ronaldo Deaconu a vorbit despre dezamăgirea pe care a trait-o pentru că nu a fost transferat la gruparea din Ștefan cel Mare.roni

Ronaldo Deaconu a reușit o performanță incredibilă în ultimul meci jucat în Liga 1, marcând două super goluri în decurs de câteva zeci de secunde.

Ronaldo Deaconu, junior la FCSB, fan Dinamo
Dorit de Dinamo pe când evolua pentru Concordia Chiajna, Ronaldo Deaconu dezvăluie că regretă și acum că transferul nu s-a realizat, fiind un fan al "câinilor",

"Mi-am dorit foarte mult să ajung în „Ștefan cel Mare”, mai ales când era acolo domnul Miriuță. În plus, de mic, simpatizam cu ei. Pe mine, domnul Miriuță m-a ajutat foarte mult, mi-a dat încredere! Pot spune chiar că m-a afectat foarte tare că nu am semnat cu Dinamo, însă așa a fost să fie.

Sunt din Domnești și, cât mi-aș fi dorit, îmi era foarte greu să merg la Dinamo, ar fi trebuit să traversez orașul și aș fi pierdut foarte mult timp pe drum. Așa că am ajuns la Steaua, cartierul Ghencea fiind aproape de Domnești", a spus Ronaldo Deaconu, conform Playsport.

Ronaldo Deaconu are staff personal la toate echipele la care joacă.

Întrebat dacă îi plăteşte el pe cei cu care lucrează în particular, Deaconu a afirmat că "da. da. Vă daţi seama că pe jucători îi mai cinstesc, le dau o pereche de ghete, îi mai scot la o masă, nu se pune problema. Fiecare îşi ştie rolul.

E greu să excelez în fotbal doar cu antrenamentele de la echipă, unde se lucrează foarte mult tactic, ceea ce e şi normal, studierea adversarului şi pe partea asta de individualizare nu rămâne foarte mult loc, aşa că încerc să fac un pic extra", a completat Deaconu.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/povestea-curioasa-a-lui-ronaldo-deaconu-junior-la-fcsb-fan-dinamo-1321767

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines