Jump to content

[Sport]Pe făraș la Inter, Ionuț Radu își relansează cariera. Super transferul anunțat de presa din Italia


Tom

Recommended Posts

Ionuț Radu (24 de ani) are zilele numărate la Inter Milano, grupare pentru care nu a apărat niciun minut în acest sezon.Bologna FC vs Inter FC Internazionale, Serie A, Football, Bologna, Italy - 03 Apr 2021
 

Ionuț Radu, așteptat la Galatasaray.
Campioana Italiei se pregătește să se despartă de portarul român, care, între timp, și-a găsit echipă. Galatasaray, formație la care evoluează Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, îl dorește pe goalkeeperul lui Inter Milano.

Turcii vor forța transferul în iarnă, anunță Corriere dello Sport. Ionuț Radu este încântat de perspectiva de a merge la o echipă unde să apere meci de meci și unde ar avea doi colegi români.

Cotat la 5 milioane de euro de Transfermarkt, portarul revenit la Inter în vara lui 2020, după împrumutul la Parma, nu a primit nicio șansă în acest sezon din partea lui Simone Inzaghi. Mai mult de atât, nerazzurrii sunt hotărâți să mai aducă un goalkeeper în iarnă: Andre Onana, de la Ajax.

Ionuț Radu, out de la Inter! Italienii i-au găsit înlocuitor.

Campioana Italiei ar fi hotărât să îl transfere pe portarul Andre Onana (25 de ani), de la Ajax, iar mutarea s-ar produce chiar în iarnă. Goalkeeper-ul camerunez a fost suspendat de UEFA în luna februarie, după ce a fost găsit vinovat pentru încălcarea regulamentului anti-doping, iar sancțiunea sa va expira la începutul lunii noiembrie.

Onana este văzut drept înlocuitorul veteranului Samir Handanovic, iar Inter ar plănui să îl transfere încă din iarnă pentru a-i oferi suficient timp de adaptare. În aceste condiții, Inter intenționează să îl pună pe Ionuț Radu pe lista de transferuri, scrie Calcio Mercato.

"Inter nu se va baza pe Ionuț Radu în viitor și speră să îl pună pe lista de transferuri. Dacă va reuși să îl vândă în ianuarie, șansele ca Onana să ajungă la Milano ar crește foarte mult", a scris sursa citată.

În vară, Ionuț Radu ar fi avut o ofertă de la Real Sociedad, însă portarul a refuzat-o pentru că nu ar fi fost convins de proiect și pentru că ar fi sperat să primească șanse la Inter. Cu toate acestea, Simone Inzaghi s-a bazat exclusiv pe Samir Handanovic, iar transferul lui Andre Onana i-ar face misiunea imposibilă.

De altfel, Radu a strâns doar două meciuri în sezonul precedent, când Inter avea deja asigurat campioana Italiei. Cea mai bună perioadă a portarului a fost la Genoa, când a fost împrumutat de Inter și a strâns 52 de partide.

3 meciuri a strâns Ionuț Radu la prima echipă a lui Inter
5 milioane de euro este cota de piață a portarului, conform transfermarkt.com
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/serie-a/pe-faras-la-inter-ionut-radu-isi-relanseaza-cariera-super-transferul-anuntat-de-presa-din-italia-1342763

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines