Jump to content

[Sport]Ce "uragan"! Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 6-1. "Simo" e în finala Transylvania Open. Kontaveit e adversara sa


Tom

Recommended Posts

Simona Halep a defilat în meciul cu Marta Kostyuk, din semifinalele Transylvania Open. În direct la Digi Sport, marea noastră campioană a trecut la pas de ucraineancă, scor 6-0, 6-1.WTA 250 Tennis: Transylvania Open 25-31 October 2021 Held In BT Arena, Cluj-Napoca, Romania - 28 Oct 2021

UPDATE ora 18:10: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 6-1. Românca încheie cu stil, cu break, și merge în marea finală, după o oră și două minute. Performanța este una extraordinară pentru Simona Halep, care a cedat numai 12 game-uri în cele patru partide jucate până acum la Transylvania Open.

UPDATE ora 17:59: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 5-1. Indiferent cum servește Kostyuk, Halep are răspuns. Mai profită și de greșelile neforțate ale ucrainencei.


UPDATE ora 17:55: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 4-1. Românca pare să poată ajunge la absolut toate mingile și câștigă din nou pe serviciul adversarei.

UPDATE ora 17:51: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 3-1. Simona servește impecabil. A câștigat 94  la sută dintre mingile jucate cu primul serviciu. În comparație, adversara sa are un procent de 64 la sută.

UPDATE ora 17:48: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 2-1. Ucraineanca servește, dar Simo are un retur foarte bun și face primul break din actul secund.

UPDATE ora 17:45: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 1-1. Românca servește foarte bine, Kostuyk trimite afară ultima minge, iar Simo câștigă primul game din setul secund.

UPDATE ora 17:41: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 0-1. Primul game al ucrainencei în acest meci vine abia în setul secund.

UPDATE ora 17:36: Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0. Românca face punct după punct, la foc automat. E adevărat că o ajută și deplasarea defectuoasă pe teren a adversarei. La finalul primului set, statistica arată 18 greșeli neforțate ale Martei, față de doar 3 ale Simonei.


UPDATE ora 17:31: Simona Halep - Marta Kostyuk 5-0. Break din nou pentru Halep, care urmează să servească pentru câștigarea primului set.

UPDATE ora 17:29: Simona Halep - Marta Kostyuk 4-0. După îngrijirile medicale primite, Kostyuk nu pare să mai poată acoperi la fel de bine terenul. Simona joacă perfect.

UPDATE ora 17:22: Simona Halep - Marta Kostyuk 3-0. Joc fără cusur al Simonei, care pare să nu-i de nicio șansă adversarei. Kostyuk cere time-out medical, pentru că simte dureeri la coapsa dreaptă.

UPDATE ora 17:19: Simona Halep - Marta Kostyuk 2-0. Românca e pe tot terenul. Ucraineanca încearcă o scurtă, Halep ajunge și o păcălește pe Marta. Super punct reușit de "Simo". După un game lung, românca face 2-0 după ce încheie game-ul cu un serviciu foarte bun.

UPDATE ora 17:11: Simona Halep - Marta Kostyuk 1-0. Start ca din tun al româncei, cu break.

UPDATE ora 17:06: Începe meciul. Kostyuk servește prima.

UPDATE ora 17:02: Jucătoarele ies la încălzire.

Rebecca Peterson - Anett Kontaveit 3-6, 2-6, în prima semifinală de la Transylvania Open
Anett Kontaveit este prima finalistă de la Transylvania Open. În direct la Digi Sport 2, jucătoarea din Estonia s-a impus clar în fața ocupantei locului 99 WTA, Rebecca Peterson, scor 6-3, 6-2. Pentru Kontaveit, aceasta este a cincea finală pe care o va juca în acest an, dintre care 4 au fost în ultimele două luni.

În marea finală, Kontaveit o poate întâlni pe Simona Halep duminică. Românca are de trecut de Marta Kostyuk, azi, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Estonianca a servit 7 ași și a avut nevoie doar de o oră pentru a câștiga. Kontaveit, în vârstă de 25 de ani, este a doua favorită a turneului, după Halep.

Transylvania Open, transmis în direct de Digi Sport, are premii totale de 235.238 de dolari.
LIVE VIDEO Rebecca Peterson - Anett Kontaveit 3-6, 2-6.
UPDATE Ora 16:10 Rebecca Peterson - Anett Kontaveit 3-6, 2-6. Estona încheie în forță, după un retur în afara terenului, cu game câștigat la zero. Aceasta este a noua victorie consecutivă pentru Kontaveit, care, săptămâna trecută, a câștigat turneul de la Moscova.

UPDATE Ora 15:40 Rebecca Peterson - Anett Kontaveit 3-6. Sportiva din Estonia a început ca din tun semifinala și a măturat cu adversara ei până a făcut 5-0. Mai mult, Kontaveit a avut și minge de set, numai că Rebecca a avut o tresărire de orgoliu.

Suedeza, nu numai că a salvat mingea de set, dar apoi a câștigat trei game-uri la rând. Până la urmă, Kontaveit și-a respectat blazonul și a închis primul set în favoarea ei.

UPDATE Ora 15:08 - Rebecca Peterson - Anett Kontaveit 0-0. A început prima semifinală.

Știrea inițială:

Programul semifinalelor Transylvania Open
Duelul din semifinalele Transylvania Open va consemna a doua întâlnire directă dintre Rebecca Peterson și Anett Kontaveit în circuitul WTA la simplu.

Sportiva din Estonia a câștigat precedenta întâlnire, care a avut loc în 2011, la Stockholm, în minimum de seturi, 6-4, 7-6 (5).

A doua semifinală de la Transylvania Open le pune față în față pe Simona Halep, principala favorită a turneului, și Marta Kostyuk, cea care a eliminat-o pe Emma Răducanu cu un scurt 6-2, 6-1.

Duelul dintre Simona Halep și Marta Kostyuk se dispută nu mai devreme de ora 17:00 și va fi transmis de Digi Sport 2.

Simona Halep și Marta Kostyuk, la a doua întâlnire directă
Simona Halep și Marta Kostyuk s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA de simplu, tot în acest an, la Indian Wells.

Sportiva din România a câștigat jocul din Statele Unite ale Americii în două seturi, 7-6 (2), 6-1.
Sursa:https://www.digisport.ro/tenis/transylvania-open-semifinale-simona-halep-marta-kostyuk-6-0-la-digi-sport-2-romanca-e-un-adevarat-uragan-1344439

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines