Jump to content

[Sport]"Mutare de vis!" Catalanii anunță prima lovitură dată de Barcelona pe piața transferurilor în "era Xavi"


Tom

Recommended Posts

Xavi Hernandez (41 de ani) este foarte aproape de a o prelua pe Barcelona, după demiterea lui Ronald Koeman.Juventus v FC Barcelona - UEFA Champions League Final
 

Kingsley Coman, primul transfer al lui Xavi la Barcelona
Sergi Barjuan va asigura interimatul până la sosirea antrenorului care este acum sub contract cu Al Sadd. Chiar dacă gruparea din Qatar nu vrea să se despartă de el, Xavi Hernandez își va rezolva în următoarele zile situația de la actuala echipă și va reveni pe Camp Nou, unde a scris istorie ca jucător, scrie presa din Spania.

Cotidianul catalan Sport dezvăluie și care este prima lovitură pe care Xavi Hernandez vrea să o dea pe piața transferurilor după ce va prelua Barcelona. Este vorba despre Kingsley Coman. "Extrema lui Bayern, Kingsley Coman, este unul dintre transferurile de vis pe care Xavi vrea să le facă la Barcelona", notează jurnaliștii catalani.

Extrema de 25 de ani mai are contract cu Bayern Munchen până în 2023 și nu vrea să-și prelungească înțelegerea. Din acest motiv, bavarezii l-au pus pe francez pe lista de transferuri, iar Barcelona va fi viitoarea sa desintație.

Conform sursei citate, Xavi i-a transmis deja lui Joan Laporta că fotbalistul lui Bayern este primul pe lista sa de achiziții. Kingsley Coman are 8 apariții și un gol în tricoul bavarezilor în acest sezon, în toate competițiile, și nu se numără printre favoriții lui Julian Nagelsmann.

Xavi este o legendă pentru FC Barcelona, club la care a fost legitimat din 1995 până în 2015, când a plecat la Al-Sadd pentru finalul carierei. Fostul mijlocaș a strâns 767 de apariții în tricoul Barcelonei. 

"Obsedat de posesie". Barcelona lui Xavi va arăta spectaculos. Pique, OUT din primul 11
Kingsley Coman, fotbalistul lui Bayern / Foto: Profimedia
Bayern l-a pus pe Kingsley Coman pe lista de transferuri
Echipa antrenată de Julian Nagelsmann negociază în acest moment cu mai mulți jucători pentru prelungirea contractelor, iar unul dintre ei este și Kingsley Coman. Francezul cere un salariu de aproximativ 16 milioane de euro anual, sumă pe care conducerea din Munchen nu este dispusă să o plătească.

Conform celor de la AS, Bayern a luat deja o decizie în cazul celui trecut și pe la PSG sau Juventus. Nemții vor să îl vândă în vara anului viitor, pentru a apuca să primească o sumă considerabilă în schimbul său. În caz contrar, ei ar risca să-l piardă gratis la mijlocul lui 2023, atunci când actuala înțelegere expiră.

55 de milioane de euro este cota de piață a lui Kingsley Coman, potrivit celor de la Transfermarkt. 
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/catalanii-anunta-prima-lovitura-data-de-barcelona-pe-piata-transferurilor-in-era-xavi-1344425

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines