Jump to content

[Sport]De ce nu a mai jucat Mateiu la Universitatea Craiova? Reghecampf a dat răspunsul


Tom

Recommended Posts

Antrenorul Universității Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, într-o conferinţă de presă organizată înaintea partidei cu CS Mioveni, din etapa a 14-a a Ligii 1, că formaţia sa are în momentul de faţă nivelul necesar pentru a înscrie foarte multe goluri în fiecare meci, dar de multe ori intervine "lejeritatea şi neseriozitatea" jucătorilor.reghe

De ce nu a mai jucat Mateiu la Universitatea Craiova
Antrenorul a explicat că Alexandru Mateiu este accidentat şi de aceea nu a jucat în ultima perioadă. "Mateiu este accidentat de două săptămâni, are o fractură la degetul mic de la picior. Deci lipseşte din cauza unei probleme medicale, dar în acelaşi timp şi el trebuie să facă mai mult pentru a ajunge să se bată cu cei aflaţi pe postul lui", a menţionat acesta.

Laurenţiu Reghecampf a subliniat că el şi cei din conducerea clubului îi încurajează pe jucători să se vaccineze împotriva Covid-19: "Sunt nişte reguli care trebuie respectate de toată lumea, nu numai de cei din fotbal. Există această dispoziţie conform căreia atunci când intri într-un hotel sau într-un restaurant trebuie să ai certificatul verde, deci vaccinat sau trecut prin boală. Dar depinde fiecare echipă cum îşi face treaba. Noi ştim ce avem de făcut, îi încurajăm pe jucători să se vaccineze pentru că ne dorim să îi avem sănătoşi. Noi încercăm să ne apărăm cât putem de bine".

Laurențiu Reghecampf: "Putem înscrie foarte multe goluri"
"În momentul ăsta echipa are nivelul necesar să marcheze foarte multe goluri, dar intervin lejeritatea şi neseriozitate în anumite momente şi atunci ratăm foarte multe ocazii. Dar nu trebuie să stăm acum numai cu gândul că vom marca 5-6-7-10 goluri, trebuie să ne pregătim şi pentru ceea ce urmează, când nu vom reuşi acest lucru", a spus tehnicianul.

Reghecampf speră într-o victorie cu CS Mioveni pentru a se apropia de liderul CFR Cluj.

"Este o partidă importantă pe care clar ne dorim să o câştigăm pentru a continua parcursul bun pe care îl avem. Concentrarea este bună, motivaţie există şi ne dorim să ajungem cât mai aproape de CFR Cluj. În momentul de faţă CFR are multe puncte în faţa noastră şi e normal să fie favorită la câştigarea titlului. Dar noi încercăm să ajungem cât mai aproape de ei. Mioveni este o echipă foarte bine organizată care va încerca să câştige punct sau puncte aici. Sunt sigur că nu va fi un meci uşor. Orice echipă care joacă împotriva noastră se motivează foarte mult, toate îşi doresc să se impună aici. Dar pentru noi e important să încercăm să ne impunem jocul nostru", a afirmat el.

Universitatea Craiova o întâlneşte in seara asta, de la ora 19:00, pe teren propriu, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pe CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a Ligii 1.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/de-ce-nu-a-mai-jucat-mateiu-la-universitatea-craiova-reghecampf-a-dat-raspunsul-1343523

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines