Jump to content

[Sport]Mesajul lui Aubameyang după cele două goluri reușite în El Clasico. Cum îi "înțeapă" pe cei de la Arsenal


eXeDusS

Recommended Posts

Pierre-Emerick Aubameyang a marcat de două ori în victoria Barcelonei de pe Santiago Bernabeu, 4-0, contra marii rivale de la Real Madrid.spacer.png
 

Atacantul gabonez care a fost transferat de catalani chiar în ultima zi de mercato se dovedește a fi o mutare mai mult decât inspirată.

Pierre-Emerick Aubameyang, mesaj pentru contestatari după El Clasico
Aubameyang a fost cel mai bun jucător al Barcelonei în meciul câștigat cu Real Madrid, 4-0. Gabonezul a deschis scorul în minutul 29, când e reluat în poartă o centrare venită de la Ousmane Dembele.

Atacantul și-a continuat prestația excelentă și i-a pasat senzațional cu călcâiul lui Ferran Torres în repriza secundă pentru a 3-a reușită a oaspeților, pentru ca doar câteva minute mai târziu să-l învingă pe Courtois cu o "scăriță" și să stabilească scorul final.

După meci, Aubameyang a ținut să profite și să aibă un mesaj ironic adresat oameniilor care l-au criticat, dar și celor de la Arsenal, fosta sa echipă, care l-a aruncat ca pe o măsea stricată în iarnă.
 

"Salutare de la un jucător terminat", a fost mesajul scurt transmis pe Twitter de fotbalist.


Pierre-Emerick Aubameyang este primul jucător din secolul 21 care a contribuit la trei goluri la primul El Clasico disputat.

Singurul jucător care a mai reușit o astfel de performanță istorică este Alfredo Di Stefano, în octombrie 1953.

În plus, Aubameyang a ajuns la a cincea partidă în care a înscris împotriva lui Real Madrid. Acesta a reușit șase goluri. Aubameyang a mai marcat în poarta madrilenilor în sezoanele 2016-17 și 2017-18, pe vremea când atacantul evolua la Borussia Dortmund.


Mikel Arteta a vrut să scape de Aubameyang.
Aubameyang a avut un conflict cu antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, care a dus la îndepărtarea atacantului de la gruparea londoneză în iarnă.

Propus la mai multe formații, care însă au considerat că atacantul aduce probleme în vestiar și are o vârstă care nu-i mai permite să aibă evoluții excepționale pe teren, gabonezul a ajuns la Barcelona, fiind dorit în mod expres de Xavi, care a garantat că poate avea o colaborare de succes cu fotbalistul.

În ultimele momente ale perioadei de mercato din iarnă, mutarea la Barcelona a fost rezolvată, iar de atunci totul a fost numai lapte și miere pentru atacant, totul culminând cu cele două reușite din El Clasico.

Aubameyang are în 11 partide jucate pentru catalani, în care a marcat de 9 ori și a oferit o pasă decisivă.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/premier-league/mesajul-lui-aubameyang-dupa-cele-doua-goluri-reusite-in-el-clasico-cum-ii-inteapa-pe-cei-de-la-arsenal-1585735

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines