Jump to content

[Sport]Real Madrid - Barcelona 0-4. Catalanii au făcut un meci fantastic! Gazdele, fără replică


eXeDusS

Recommended Posts

Barcelona a reușit o victorie imensă, duminică seară, pe terenul rivalei Real Madrid, scorul de 4-0 (2-0), într-un duel din etapa a 29-a din La Liga.spacer.png
 

Golurile victoriei catalanilor au fost reușite de Pierre-Emerick Aubameyang - autorul unei duble în minutele 29 și 53, Ronald Araujo în minutul 38 și Ferran Torres în minutul 47.

Contra specialiștilor, Barcelona a practicat un fotbal fantastic, profitând și pe apatia totală a fundașilor madrileni. A revenit posesia fascinantă a lui Xavi, dar și ”foamea” nebună de gol, de pe vremea trio-ului Messi-Suarez-Neymar.

Catalanii au terminat meciul cu 10 șuturi pe poartă! Thibault Courtois a fost cel mai bun jucător al lui Real Madrid, chiar dacă a încasat patru goluri. A făcut tot posibilul pentru a opri ”tăvălugul” pornit de Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang și Ousmane Dembele.

Ultima dată când Barcelona se impunea cu 4-0 pe terenul lui Real Madrid se întâmpla în noiembrie 2015. Atunci, Luis Suarez - dublă, Andres Iniesta și Neymar semnau o victorie care se dovedea decisivă.
În acel sezon, 2015/2016, Barcelona cucerea titlul în La Liga la un singur punct în fața lui Real Madrid.
 

În urma acestui rezultat, Real Madrid rămâne lider în La Liga, cu 66 de puncte, în timp ce Barcelona este pe locul trei, cu 54 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Statistici Real Madrid - Barcelona: 

posesie: 40% - 60%
ocazii de gol: 14-18
șuturi pe poartă: 4-10
Real Madrid - Barcelona 0-4 (Aubameyang 29, 53 Araujo 38, Torres 47)
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/real-madrid-barcelona-0-4-catalanii-au-facut-un-meci-fantastic-gazdele-fara-replica-1582799

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines