Jump to content

[Știri] World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic vine la sfârșitul acestui an


taken

Recommended Posts

Este oficial: Blizzard a confirmat în sfârșit în timpul World of Warcraft: Dragonflight de azi dezvăluie că marea expansiune Wrath of the Lich King vine în World of Warcraft Classic. „Răul lui este legendă. Puterea și răutatea lui de neegalat. Stăpânul flagelului strigoi, purtătorul blestemei runblade Frostmourne și dușmanul celor vii, Regele Lich nu se va opri la nimic până când toată viața de pe Azeroth se va stinge. Retrăiește legenda și pune capăt domniei sale”. Expansiunea Wrath of the Lich King adaugă noua clasă Death Knight, care poate fi creată fără cerințe prealabile și poate fi începută la nivelul 55. Limita de nivel a fost mărită la 80 pentru expansiune, iar un spor de nivel 70 va fi disponibil pentru oricine care vrea să sară direct în Lich King fără a juca mai întâi expansiunea Burning Crusade Classic.

logo_na.png?auto=webp  World-of-Warcraft-Wrath-of-the-Lich-King-Classic.jpg



Iată o scurtă descriere a companiei Blizzard despre ceea ce pot aștepta fanii "Classic"

 The Grim Frozen North: Eroii își vor începe călătoria într-una dintre cele două zone din Northrend—Borean Tundra sau Howling Fjord—și se vor aventura prin unele dintre cele mai epice peisaje și povești îndrăgite din Warcraft, înainte de a sparge scaunul puterii Regelui Lich în Coroană de gheață.



The Rise of Death Knights: Disponibil pentru ambele facțiuni și începând cu nivelul 55, Death Knights — prima clasă de eroi din World of Warcraft — valorifică puterile întunericului pentru a ajuta la combaterea răului care amenință Azeroth. În timp ce Death Knights sunt limitati la unul pe server și necesită un caracter de nivel 55 pe acel server pentru a crea, în Wrath Classic, vom ocoli această cerință pentru primul Death Knight al unui jucător."



Noua profesie — Inscripție: această nouă profesie le permite jucătorilor să scrie glife mistice care modifică proprietățile vrăjilor și abilităților (recorire, daune etc.) și să creeze bibelouri puternice și obiecte uzate.



Realizări deblocate: Realizările vin în WoW Classic, oferind jucătorilor noi recompense pentru faptele și realizările lor. Dungeons & Raids: Retrăiește temnițele fundamentale pentru 5 jucători, cum ar fi Azjol-Nerub și Culling of Stratholme, și asediază Naxxramas ca un raid de 25 sau 10 jucători — o actualizare a iterației sale originale ca un raid de 40 de jucători în pre- extinderea World of Warcraft.



Inclus cu abonamentele existente World of Warcraft: ca și în cazul versiunilor anterioare WoW Classic, oricine se abona la World of Warcraft poate juca, de asemenea, Wrath of the Lich King Classic fără costuri suplimentare.



3966624-wowwrathclassicinterview.jpg  Wrath-of-the-Lich-King-is-coming-to-the-World.jpg?fit=500,500&ssl=1


Data de lansare a noului joc nu a fost inca stabilita de Blizzard dar fanii cred ca jocul va aparea cu aproximatie in anul 2022 pe sfarsitul anului.


Sursehttps://www.pcgamer.com/world-of-warcraft-wrath-of-the-lich-king-classic-announced/
              
Trailer

 

  • Like 2
  • Thanks 2

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines