Jump to content

[Știri] Starfield


taken

Recommended Posts

 

Starfield este primul univers nou în ultimii 25 de ani de la Bethesda Game Studios, creatorii premiați ai The Elder Scrolls V: Skyrim și Fallout 4. În acest joc de rol de generație următoare, plasat printre stele, creați orice personaj doriți și explorați. cu o libertate de neegalat în timp ce porniți într-o călătorie epică pentru a răspunde celui mai mare mister al umanității.

Starfield  este un viitor joc de aventură cu tematică spațială pentru un singur jucător, cu rol la persoana întâi, dezvoltat de Bethesda Game Studios și publicat de Bethesda Softworks. Jocul a fost anunțat oficial în timpul conferinței de presă E3 de la Bethesda din 2018. Jocul este descris ca o experiență complet nouă, de generația următoare, la persoana întâi, plasată într-o lume complet nouă cu tematică spațială. A fost prezentat un scurt trailer cu câteva detalii.




5RwdQZx36YqxhMXNMpuwj9.jpg





Crearea personajului:

Bucătarul: „În timp ce masele nerafinate scăpau Bucăți de încărcătură, le-ai servit pe cei cu un palat mai... pretențios. În bucătăria ta, nenumărate specii extraterestre au devenit adevărate capodopere culinare.”

Abilități de început: gastronomie, duel, bunăstare.

 

Combat Medic: „Lăsați ființelor umane să lupte pentru ceva la fel de infinit precum spațiul cosmic. Acolo intri. Nu ți-a fost niciodată frică să învingi inamicul... dar ai prefera să ai grijă de prietenii tăi. ."

Abilități de început: certificare pentru pistol, medicină, haltere.

 

Cyber Runner: „De la Neon la New Atlantis, megacorpurile sunt monumente ale puterii, prestigiului și profitului. Ați lucrat pentru și împotriva lor, în interior și în exterior, sacrificând adesea conștiința pentru credite.”

Abilități de început: certificare pentru pistol, securitate, persuasiune.
 

Cyberneticist: „Roboți? Simple jucării. Neuroamp-uri? Bun pentru trucuri de salon. Este posibil ca Războiul Colonilor să fi pus la dispoziția veteranilor implanturi și upgrade-uri, dar ați văzut cândva un viitor mai mare. Oameni și mașini, ca una singură.”

Abilități de început: medicină, robotică, lasere.
 

Diplomat: „Războaiele s-au terminat. Pacea domnește acum pe sistemele stabilite. Dar numai pentru că sunt cei care se luptă în liniște pentru a-l păstra. Datorită voastră, s-au semnat acorduri, au fost ascultate cuvintele... vieți au fost cruțate.”

Abilități de început: persuasiune, diplomație, negocire.

capsule_616x353.jpg?t=1655219857starfield.jpg

Trailer
Sursa 1
Sursa 2
Sursa 3 

  • Like 4

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines