Jump to content

[Software] Instagram se transformă într-o alternativă la Zoom


Blu3HaSky

Recommended Posts

Instagram-4-live-1170x658.jpg

 

Instagram se distanțează din ce în ce mai mult de modelul inițial de business și încearcă, din nou, să te forțeze să asociezi platforma cu un serviciu de streaming video sau video chat, undeva între Zoom și YouTube.

Au început să devină din ce în ce mai imprevizibile schimbările din Instagram și nu sunt foarte sigur că sunt utile cuiva. Asta nu înseamnă însă că nu merită avute în vedere, în cazul în care îți doreai să faci mai multe lucruri cu ajutorul rețelei sociale.

De acum înainte, Instagram îți permite să faci o transmisiune live cu până la trei alți prieteni într-un singur flux video. Opțiunea este intitulată Live Rooms și, deși este disponibilă în primul în rând în Statele Unite ale Americii, ar trebui să nu dureze mai mult de o săptămână până când va fi disponibilă în fiecare colț al mapamondului.

Din câte se pare, tranziția de la un live cu două persoane la un live cu maxim patru persoane a fost ”împrumutată” din Twitch Squad Stream. Scopul declarat al Instagram pentru Live Rooms este de a permite organizarea de show-uri live, jam sessions sau tutoriale în grup cu mai mult de un prieten.

Instagram Live Rooms vine ca o extensie a live-urilor tradiționale de pe Instagram, un serviciu care a devenit foarte popular în pandemie, în timp ce vedetele au încercat să-și țină la curent fanii cu activitatea lor, iar autoritățile au căutat tot felul de alternative pentru a oferi informații actuale într-o manieră rapidă și eficientă.

Pe parcursul ultimului an, live-urile de pe Instagram au devenit disponibile pe web, ca să le poți vedea pe un ecran mai mare, iar dacă faci un live și ești mulțumit de rezultate, îl poți salva în IGTV ca să reziste pe platformă mai mult de 24 de ore. Nu în ultimul rând, în octombrie 2020, live-urile de pe Instagram au ajuns să aibă o lungime maximă de patru ore, de la o oră.

 

Sursa - Playtech

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines