Jump to content

[ Film actiune ] The Pale Blue Eye – filmul „cu” și despre Edgar Allan Poe pe care îl poți vedea pe Netflix chiar acum


taken

Recommended Posts

Dacă ai citit câteva cărți scrise de Edgar Allan Poe la viața ta, The Pale Blue Eye s-ar putea să fie exact ceea ce vrei să vezi, în următoarea perioadă.


The Pale Blue Eye este, în acest moment, disponibil pe Netflix și spune povestea controversatului detectiv Augustus Landor, cel care este contactat de poliție pentru a ajuta la descifrarea unor crime. 

 

The Pale Blue Eye, un film pe care ai face bine să nu-l ratezi dacă ai cărți scrise de Poe în bibliotecă
Evident, vorbim despre un mystery crime în dulcele stil clasic al lui Poe. Vestea și mai bună este că, în The Pale Blue EyeEdgar Allan Poe nu este doar sursă de inspirație pentru scenariu, ci și unul dintre personajele principale din această peliculă.


spacer.png

Și, pentru că tot am ajuns la partea de distribuție, nu am cum să nu laud alegerea actoricească absolut senzațională. Poe este interpretat de Harry Melling, pe care îl știi, probabil, din Harry Potter deja.

Rolul lui Augustus Landor îi revine celui ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, pe numele lui Christian Bale. Ca de obicei, Bale reușește să facă o treabă extraordinară, intrând cu totul în personajul său. 

Tot aici îl vei mai putea jucând pe Toby Jones, cunoscut pentru rolurile sale din The Mist, The Hunger Games sau Tinker Tailor Soldier Spy.

sursa

  • Like 2

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines