Jump to content

[ Stiri ] Squid Game devine mai „real” ca niciodată: primul joc VR bazat pe franciza Netflix, când apare?


taken

Recommended Posts

Netflix a colaborat cu Sandbox VR pentru a produce un joc bazat pe serialul tv coreean, iar pe la „sfârșitul anului 2023”, vei putea intra în această distopie înfiorătoare la oricare dintre sediile Sandbox VR din întreaga lume.

Dezvoltatorul jocului are peste 30 de locații la nivel global, dintre care 26 sunt în America de Nord. Din păcate, în România nu există încă așa ceva, însă nu poți ști ce ne rezervă viitorul.

Potrivit Sandbox VR, viitoarea lansare va pune jucătorii în postura în care vor fi „transportați în locații emblematice Squid Game, unde vor deveni concurenți într-o varietate de provocări puternic inspirate din seria Netflix”.

Așadar, se va „concura unul împotriva celuilalt până la ultimul om”, evident, fără ca cineva să moară cu adevărat.
squid-game-joc-vr-data-lansare-800x450.j

Sandbox s-ar putea să dea lovitura cu acest nou joc VR, inspirat din Squid Game

Compania VR cu sediul în San Francisco nu a împărtășit prea multe detalii despre colaborarea sa cu Netflix, dar judecând după cel mai recent shooter cu zombi, Deadwood Valley, care s-a bucurat de un real succes, viitorul titlu Squid Game nu ar trebui să dezamăgească.
 

Toate jocurile Sandbox VR permit până la șase jucători per joc. Aceștia se plimbă liber prin fiecare cameră, purtând, în același timp, dispozitive de urmărire pentru încheieturi și glezne pentru captarea mișcării întregului corp, precum și un bHaptic TactSuit pentru a putea simți mușcături sau zgârieturi de zombie.

Jucătorii dețin, de asemenea, inclusiv o armă de recuzită care se potrivește cu dimensiunea omologului său virtual, făcând astfel aceste jocuri VR mai captivante și foarte reale.
82cf4dd0-a7d5-11ed-8fdc-be456ea66d1f.cf.

Evident, introducerea ideii de Squid Game în context pare să fie o decizie excelentă care, aproape sigur, se va bucura de un succes imens, având în vedere popularitatea serialului.

sursa

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines