Jump to content

sera

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. nu am negat ca nu ar fi asta chestia pt ca nici eu nu stiam de ele pana nu a intrat colegu tau! dar chiar daca asta este explicatia chestia asta s.a intamplat acum 1 an cand am downloadat ala! in nici un caz acum ! si chiar daca le.a schimbat numele chestia aia tot niste poze sunt pt ca eu le.am convertit si m.am uitat sa vad ce naiba sunt ! si sunt 69 de poze !
  2. daca nu ai primit printurile care trebuie iti spun eu!! Pozele alea sunt acolo de 1 an de zile daca te uiti atent ! Inclusiv istoricul unde a vazut colegu tau ca m.am uitat la radarhack ala este tot de acum 1 an de zile ! Si da l.am downloadat dar nu a mers rulat si l.am sters mentionez din nou ACUM UN AN si dupa o perioada am iesit si am revenit acum ! vrei sa iti trimit fisierele sa le deschizi sa vezi ca sunt poze?
  3. sti bn ca Mofo cand a intrat a vazut si el ce greu mergea PC nu am avut ce sa sterg si nici motiv sa o fac! Daca aveam ceva de ascuns nu il lasam sa stea 10..15 minute in pc meu sa umble peste tot...chiar peste tot ! Mai ales de 2 ori..daca chiar era ceva il refuzam a 2.a oara dar nu am facut asta!
  4. inteleg ce zici tu ! dar sunt doar poze! nimic altceva! am convertit cateva si sunt doar poze! Nu stiu provenienta lor ! repet nu am mai intrat de un an pe cont! Nu stiu ce am mai facut acum un an! am 2 sapt de cand m.am reapucat! de aia nici nu am sters istoric sau altceva pt ca nu am mai intrat ca sa o fac! si nici nu mai stiam ce era acolo! Daca ascundeam ceva nu ii dadeam de 2 ori Team view sa se uite!
  5. https://i.postimg.cc/ydzN9kyd/hack2220067-2.jpg una din TGA-urile alea scz pt dublu post!
  6. 1 hack222 sunt poze...nu sti ce vb! sunt printuri cu pagina principala din go! daca stateai un minut si converteai pozele vedeai! 2 istoricul este de acum 1 an! la fel ce treaba are ce am facut acum un an cu ce am acum ? 3 faptul ca a durat mai mult de 1 min nu justifica ca am cod! Pur si simplu a durat mai mult ca mergea mai greu netu! 4 deci daca intram si in istoricul tau si vedem ca acum 3 ani ai descarcat un cod te banam? 5 daca vroiam sa ascund alea nu stergeam? sau nu stergeam din go ceva in minutele alea care ai spus tu ca a durat sa bag teamview?
  7. Nick: sera IP (iptest.ro, adresameaip.ro) :86.120.21.191 Link profil Steam:https://steamcommunity.com/id/sera_sera/home/ STEAM ID Numeric (status in consola):STEAM_1:0:39387847 Ora si data banului:in jur de ora 22:00 / 2.06.2021 Admin/jucator reclamat: Nu imi apare cine m.a banat! Data si ora faptelor petrecute: 2.06.2021 Ce s-a intamplat?: Ieri mi.a cerut MOFO o verificare si i.am dat..nu o data ci de 2 ori fara sa ascund nimic..dupa care am iesit de pe serv cand a is ca totul este ok!! dupa o perioada m.am reconectat si am luat ban dupa 2 3 minute! Dovada: nu imi apare nimic in consola! Doar zice ca am luat ban!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines