Jump to content

sera

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sera

  1. Just now, brOKen said:

    Ai 19 fișiere .tgs care încep cu hack222, nu cred ca tu ai dat rename la ele, e alt program care a făcut aceste fișiere.

    nu am negat ca nu ar fi asta chestia pt ca nici eu nu stiam de ele pana nu a intrat colegu tau!

    dar chiar daca asta este explicatia chestia asta s.a intamplat acum 1 an cand am downloadat ala! in nici un caz acum ! 

    si chiar daca le.a schimbat numele chestia aia tot niste poze sunt pt ca eu le.am convertit si m.am uitat sa vad ce naiba sunt ! si sunt 69 de poze !

  2. 3 minutes ago, brOKen said:

    Dacă is doar niște poze, de ce se numesc hack222? Nu asa se salvează pozele din csgo.

     

    daca nu ai primit printurile care trebuie iti spun eu!! Pozele alea sunt acolo de 1 an de zile daca te uiti atent ! Inclusiv istoricul unde a vazut colegu tau ca m.am uitat la radarhack ala este tot de acum 1 an de zile ! Si da l.am downloadat dar nu a mers rulat si l.am sters mentionez din nou ACUM UN AN si dupa o perioada am iesit si am revenit acum !

    vrei sa iti trimit fisierele sa le deschizi sa vezi ca sunt poze?

  3. Just now, brOKen said:

    Nu e problema ca nu ai intrat sub un minut dar am așteptat aproape 10 minute sa ne dai datele de la TeamViewer, nu cred ca e de la net deoarece cum ai văzut și in poze ai avut ms-ul mai mic decât mine, TeamViewer are 31 MB. Si la 4Mbps tot era descarcat rapid.

    sti bn ca Mofo cand a intrat a vazut si el ce greu mergea PC nu am avut ce sa sterg si nici motiv sa o fac! Daca aveam ceva de ascuns nu il lasam sa stea 10..15 minute in pc meu sa umble peste tot...chiar peste tot ! Mai ales de 2 ori..daca chiar era ceva il refuzam a 2.a oara dar nu am facut asta!

  4. 8 minutes ago, Markz said:


    Salut,

    TGA-urile sunt folosite pt redimensionare grafici(imagini suprapuse, etc).

    In mod normal, acele fisiere TGA se gasesc doar in screenshots, \steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\screenshots , sunt cateva fisiere TGA doar cu hartile din map-pool.

    Acele fisiere TGA gasite de catre colegii nostrii, s-au regasit in folderul csgo. Pe scurt, sunt fisiere din afara csgo-ului care nu aveau ce cauta in respectivul folder. Jocul vine clean si fara modificari. Orice instalare de soft aditional ce necesita locatia folderului csgo are urmari.

    inteleg ce zici tu ! dar sunt doar poze! nimic altceva! am convertit cateva si sunt doar poze! Nu stiu provenienta lor ! repet nu am mai intrat de un an pe cont! Nu stiu ce am mai facut acum un an! am 2 sapt de cand m.am reapucat! de aia nici nu am sters istoric sau altceva pt ca nu am mai intrat ca sa o fac! si nici nu mai stiam ce era acolo! Daca ascundeam ceva nu ii dadeam de 2 ori Team view sa se uite! 

  5. 1 hack222 sunt poze...nu sti ce vb! sunt printuri cu pagina principala din go! daca stateai un minut si converteai pozele vedeai!

    2 istoricul este de acum 1 an! la fel ce treaba are ce am facut acum un an cu ce am acum ?

    3 faptul ca a durat mai mult de 1 min nu justifica ca am cod! Pur si simplu a durat mai mult ca mergea mai greu netu! 

    4 deci daca intram si in istoricul tau si vedem ca acum 3 ani ai descarcat un cod te banam?

    5 daca vroiam sa ascund alea nu stergeam? sau nu stergeam din go ceva in minutele alea care ai spus tu ca a durat sa bag teamview?

     

  6. Nick:  sera
    IP (iptest.ro, adresameaip.ro) :86.120.21.191
    Link profil Steam:https://steamcommunity.com/id/sera_sera/home/
    STEAM ID Numeric (status in consola):STEAM_1:0:39387847
    Ora si data banului:in jur de ora 22:00 / 2.06.2021
    Admin/jucator reclamat: Nu imi apare cine m.a banat!
    Data si ora faptelor petrecute: 2.06.2021
    Ce s-a intamplat?: Ieri mi.a cerut MOFO o verificare si i.am dat..nu o data ci de 2 ori fara sa ascund nimic..dupa care am iesit de pe serv cand a is ca totul este ok!! dupa o perioada m.am reconectat si am luat ban dupa 2 3 minute!
    
    Dovada: nu imi apare nimic in consola! Doar zice ca am luat ban!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines