Jump to content

Salat3

̶B̶a̶n̶n̶e̶d̶
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Salat3

  1. UPDATE 22/11/2021 @Salat3 -retras pozitie lider design @manDarikees.- Promovat pozitie lider design @Catana- Adaugat Designer
  2. Nick-ul tau: Salat3 Nume propunere: Semaneturi Descriere propunere: Deci o ideee ar fi ca omeni sa isi poata modifica o zona a semanturi o data pe luna , cu o limita anume de mb / kib . Ce imbunatatiri ar putea aduce comunitatii ELDERS ROMANIA?:Pentru a nu aglomera memoria forumului pe viitor . La premium (vip forum) puteti pune mai mare mib/ kib si mai multe accesari pe luna sa spune ca puneti sa isi poate puna o data pe luna semantura. La premium sa poata de 3 ori pe luna . (asa premium poate avea benifici in fata la useri normail .
  3. Nick (TS3): Salat3 Grad: Moderator Asistant Absenta / Retragere / Activitate Redusa: Retragere Perioada (data): Permaneta Motiv: Probleme personale (nu e din cauza nimanui , nu am timp sa stau mult la calculator / probelme sanatate , si multe alte tampeni care se aduna trebuie sa imi pun niste puncte in vitata , asa ca o sa incerc sa reduc din locuri unde nu pot avea activitate . Imi cer scuze si sper sa nu se supere nimeni pe mine dar chiar nu am timp , nu pot si nu are rost sa am un grad degeaba daca nu mai am timp pentru acel lucru , spor si o zi placuta . Alte precizari:
  4. * Prenume :Raul * Varsta :23 * Nick cs :Salat3 * Sex : acuma 2 ore * Ocupatie : somer * Ce altceva ne mai poti spune despre tine : nu prea sanatos si plictisit * O parere despre Comunitatea noastra: place la mine e distractiv * De unde ai auzit de noi? : de pe net
  5. Multumesc de cooperare si da eu cer findca am mai vazut pe cineva cu acelasi nume pe alte comuri 🙂 nu de nume de rau
  6. Acuma va fac canalul 🙂 tc .
  7. niste psd pot primi doar sa confirmez ca esti sau nu cine banuies sau doar copiezi (fara nici o suparare.
  8. @nObIkCategoria accea nu se poate . Alege din sectiune GENERAL..
  9. DNS dorit ( nume.elders.ro ) : JB.ELDERS.RO IP server :89.40.233.118:27015 Firma unde este găzduit serverul : TNI Mod de joc : Jail Break Modalitate de contact : Forum / ts3 Link gametracker :https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.118:27015/ SV nu e complet terminat am nevoie sa ii fac meniu days si alte lucruri micute 🙂 dar am zis sa imi rezerv deja dns .
  10. Nick-ul tau:Salat3 Nume propunere: Grade admini schimbare culoare grade Descriere propunere: pe scurt schimbata cularea la administrator / fondator sunr foarte asemanatoare . un hrad ascunsc care sa nu apara in bara de admin cs 1.6 afmin csgo sau daca dorit pe sv ca sa se poata face o zona invizibila de staff sv . la fiecare sv si o schoala cs unde sa se invete uni pe alti cum se admineaza Ce imbunatatiri ar putea aduce comunitatii ELDERS ROMANIA?: o colaborare mai buna pe av cat si pe forum a stafului . ps scuze de am multe gresel de ortografie sau litere lipsa sunt pe telefon . am degete cabutucii xd xd xd
  11. bine te gasim prea sfintite . 🤣
  12. daca imi perimite eu spun acceptat daca nu imi permite fondatorul deabea astept sa am un coleg nou spor .
  13. Misto si faine , bine ai revenit
  14. ai gresit sectiune este mai jos https://elders.ro/forum/forum/16-counter-strike-16/
  15. cred ca ai gresit sectiune bro acesta sectiune este pentru moderare forum .
  16. Nick (TS3): Salat3 Grad: Helper Asistant Absenta / Retragere / Activitate Redusa: Absenta /Activitate redusa Perioada (data): 2-3 xile 19-21 .10 .2021 Motiv: Medical - loc de munca Alte precizari : Pe scurt din cauza problemlor de sanatate trebuie sa merg la doctor sa imi schimb postu la servizi / locul de munca / devin somer.
  17. Nu cred ca pot sa iit dau accept eu ca lider design , dar ai PRO de la mine creatile sunt destul de reusite sper sa pot reveni cat de curand .
  18. Efectu super dar textele la multe lasa de dorit .
  19. numele imi e cunoscut ca da e pe 111111111111 mii comunitati baiatu
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines