Jump to content

hop

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Nume : hop, sau in realitate Daniel sau Dani (cum vreti voi sa-mi spuneti), Vârstă : am varsta frumoasa de 13 ani. Pentru ce grad aplici ( Moderator / Designer ) ? : Moderator. Motivul pentru care aplici ? : pentru ca vreau sa ajut communitatea. Cata experienta aveti (Moderare/Design): in moderare am vreo 50%. * Link portofoliu ( dacă aplicați pentru gradul de designer ) :- *Ai citit regulamentul? (cuvant cheie) : desigur, eldersro * Categoria unde doriți acces ( dacă aplicați pentru gradul de moderator ) : la, Scripting, Counter Strike 1.6 si la topicul de Plugins. Alte informații despre dumneavoastră :Am zis in prezentare, dar nu mie greu sa repet :)) ma numesc Daniel am varsta frumoasa de 13 ani sunt si Resita si imi place sa vorbesc si sa ma joc cs 1.6 :).
  2. Frate, nu mai veniti la sectiunea de Aplica pentru Grad, aici e sa aplici pentru grad pe forum Designer ori Moderator nu e pentru cs 1.6, daca vrei pentru Cs 1.6 dute mai jos cu mouse-ul si ai acolo severe publice cs 1.6 sau ceva de genu intri pe un server in care zici tu ca ai 10 ore si dai un topic acolo nu mai veniti aici, aici e pentru forum nu pentru cs 1.6.
  3. * Prenume : Daniel. * Varsta :am varsta frumoasa de 13 ani. * Nick cs : hop * Sex : Masculin. * Ocupatie : Nu am, decat sa ma joc pe pc :). * Ce altceva ne mai poti spune despre tine :pai, ma numesc Daniel sunt din Resita, imi place sa vorbesc si sa stau sa ma joc pe pc cs 1.6 si c-am atat. * O parere despre Comunitatea noastra: 10/10, e o communitate foarte bine organizata cu staff destul de actvi deaia va dau 10/10. * De unde ai auzit de noi? : De la Halogen H si de la mai multi youtuber.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines