Jump to content

Parteneri

GAZDUIREJOCURI.RO
NEOSERVER.RO
BECOME A PARTNER

AlinJoaca

Neutral 0

About AlinJoaca

  • Rank
    Newbie
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Salut. Ma numesc Alin si am varsta frumoasa de 14 ani. Locuiesc in orasul Ploiesti din judetul Prahova. Orarul meu de jucat pc este: In timpul saptamanii(4-5 ore), Weekend(6-7 ore). Eu cred ca un grad staff trebuie sa ajute playerii cu nelamuririle fata de server cat sa fi si un exemplu pentru ei. Nu ar trebui ca glumele proaste, injuraturile sau frustrarile pe chat sa fie. Sunt constient ca pentru o greseala destul de mare pot fi sanctionat cu remove sau ce hotaraste un grad staff mai mare.
  2. Salut. Ma numesc Alin si am varsta frumoasa de 14 ani. Locuiesc in orasul Ploiesti din judetul Prahova. Orarul meu de jucat pc este: In timpul saptamanii(4-5 ore), Weekend(6-7 ore). Eu cred ca un grad staff trebuie sa ajute playerii cu nelamuririle fata de server cat sa fi si un exemplu pentru ei. Nu ar trebui ca glumele proaste, injuraturile sau frustrarile pe chat sa fie. Sunt constient ca pentru o greseala destul de mare pot fi sanctionat cu remove sau ce hotaraste un grad staff mai mare.
  3. Salut. Ma numesc Alin si am varsta frumoasa de 14 ani. Locuiesc in orasul Ploiesti din judetul Prahova. Orarul meu de jucat pc este: In timpul saptamanii(4-5 ore), Weekend(6-7 ore). Eu cred ca un grad staff trebuie sa ajute playerii cu nelamuririle fata de server cat sa fi si un exemplu pentru ei. Nu ar trebui ca glumele proaste, injuraturile sau frustrarile pe chat sa fie. Sunt constient ca pentru o greseala destul de mare pot fi sanctionat cu remove sau ce hotaraste un grad staff mai mare.
×
×
  • Create New...