Jump to content

Parteneri

GAZDUIREJOCURI.RO
NEOSERVER.RO
BECOME A PARTNER

ixtreme

Neutral 2

About ixtreme

 • Rank
  Apprentice
  Apprentice

Additional Information

 • steam
  https://steamcommunity.com/id/ixtremeee/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MODEL DE RECLAMATIE -Numele tau : -Numele victimei : -Motiv : -Dovada :
 2. MODEL DE CERERE [Unban] -Numele tau de pe STEAM : -De catre ce ADMIN ai fos banat : -Motivu banului : -Steam ID-ul tau : -Printscr consola:
 3. Utilizati urmatorul titlu de subiect atunci cand depuneti o cerere de admin: [SAPPHIRE] Cerere Admin Numele tau APLICATII STAFF DESCHISE (DOAR HELPERI) MINIM 15 ANI SI 10 ORE JUCATE PE SERVER 1. Numele dumneavoastră: 2. Vârsta ta: 3. De ce vrei să devii staff pe serverul nostru? [Minimum 30 de cuvinte]: 4. Aveți experiență anterioară ca staff? [Minimum 30 de cuvinte]: 5. De ce crezi că meriti rangul mai mult decât alții? [Minimum 20 de cuvinte]: 6. Câte ore poti juca pe zi?: 7. În ce interval de timp, veți putea activa pe serverul nostru?: 8. Steam id & Poza cu 10 ore jucate: 9.Ai citit regulamentu?: 10.Un vote aici te rog: https://counter-strike-servers.net/server/48178/vote/ DACA SUNTETI RESPINS NU VETI MAI AVEA VOIE SA APLICATI O SAPTAMANA , DACA O FACETI , APLICATIA VA FI STEARSA.
 4. Regulament Playeri Fiecare jucator este obligat sa aiba un limbaj decent fata de un alt jucator! - GAG / MUTE / BAN 120 min Injuraturile la adresa adminilor se pedepsesc cu MUTE / BAN 120 min! Orice actiune de tip griefing se pedepseste cu SLAY / BAN 120 min! Este interzisa reclama asupra altor servere prin orice mod! GAG / MUTE / BAN Sunt interzise nick-urile care contin cuvinte obscene. - KICK / BAN 120 min Tehnica de toti cunoscuta numita MONITOR este INTERZISA pe server. Se va sanctiona cu BAN 24(ore) / 72(ore) / PERMANENT Pentru CODURI de orice fel (wallhack, ESP, speedhack, aimbot, scripts) BAN PERMANENT Anuntati un posibil codat prin: say_team(U) + @ urmat de numele codatului. Nu aveti voie sa va urcati pe texturile mapelor. SLAY Necunoasterea regulamentului NU este o scuza plauzibila.
 5. Regulament Admini Nu este permisa schimbarea hartii fara vot, iar votul se va da numai in ultimele 5-10 minute. Daca un admin a dat la vot, nu te bagi peste el, este in primul rand lipsa de respect fata de admini si jucatori. Este INTERZIS abuzul comenzilor (sm_say ; sm_tsay ; sm_slap ; sm_slay...etc) pentru a iesi in evidenta, aceste comenzi se folosesc doar pentru a anunta ceva in legatura cu serverul. WARN Adminii nu au voie sa se certe sau sa se jigneasca intre ei pe server. WARN Este interzisa folosirea adminului in interes personal. WARN Adminii trebuie sa aiba grija de sv (fara codati, fara spam, fara injurii la adresa unui PLAYER/ADMIN..) pentru fiecare abatere vei fi pedepsit. WARN Adminii trebuie sa respecte regulamentul si sa aibe un limbaj decent pentru ca trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti jucatori. Adminii sunt obligati se dea: [gag 3-5 min / kick / ban 120 min] celor ce injura un PLAYER/ADMIN. Adminii trebuie sa se ocupe de toate problemele care le are un jucator in legatura cu serverul. Adminii sunt obligati sa faca demo jucatorilor cu aim, wall, sa fie dovada in caz de ceva. Cei care nu vor avea dovezi la ban-ul respectiv vor avea WARN! Administratorii sunt rugati si au datoria de a fi prezenti pe discordul severului. Administratorii sunt rugati sa reclame alti Administratori pe discord in cazul in care efectueaza ceva gresit, nu sa execute comenzi pe ei sau sa ii jigneasca. Dupa caz, se poate aplica o sanctiune Administratorului care executa comenzi pe un alt Administrator. Administratorii nu au voie sa amestece serverul cu mesajele private pe Steam. Ceea ce un jucator scrie pe Steam unui Administrator este complet in afara serverului. Administratorii nu au voie sa isi schimbe nickname-ul neanuntat. La intrebarea "ai citit regulamentul" trebuie sa raspunzi cu "sapphire" Administratorii care au 3 WARN-URI vor primi demote. Dovada pentru Banarea unui jucator cu Steam este obligatorie(Daca nu are prime jucatorii pot fi banati fara dovada). Administratorii au datoria sa o pastreze 7 zile. In cazul in care dovada nu este buna/ nu corespunde criteriilor/ lipseste, in functie de Owner, se poate aplica si o sanctiune Administratorului. Fiecare admin da comenzi pe propria raspundere, nu impins de alti admini. Este strict interzis ca adminul sa stea pe server cu voice_enable 0 sau volume 0. Muzica, injuraturile la alte persoane sau rage-urile playerilor sunt sanctionate cu MUTE.
 6. DNS dorit ( nume.elders.ro ) :csgo.elders.ro IP server :188.212.100.27:27015 Firma unde este găzduit serverul :Fasthosting Mod de joc :competitiv Modalitate de contact :[aV]Ixtreme#5611 Link gametracker :https://www.gametracker.com/server_info/188.212.100.27:27015/
×
×
 • Create New...