Jump to content

[Sport] - Mesaj revoltător al ultrașilor lui PSG la adresa Shakirei: "Ziua nu a fost aleasă la întâmplare!". Reacția clubului


kenveloo-

Recommended Posts

Shakira celebrates her 41st birthday and Gerard Pique's 31st birthday

Paris Saint-Germain și FC Barcelona se întâlnesc miercuri, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în manșa retur din optimile Champions League, iar fanii francezi au încins deja spiritele.

Mesaj revoltător al ultrașilor lui PSG la adresa Shakirei: "Data nu a fost aleasă la întâmplare!". Reacția clubului
Cu câteva zile înainte de meci, mai mulți ultrași de la PSG au afișat bannere împotriva rivalilor de miercuri, la Paris, iar unul dintre ele avea legătură directă cu Shakira, partenera fundașului de la FC Barcelona, Gerard Pique.

"Shakira a la Jonquera" scria pe banner-ul care a stârnit furia catalanilor, scrie L'Equipe, care explică: "O referință la orașul catalan de la granița cu Franța, cunoscut pentru piața de prostituție. Un mesaj considerat sexist, inadmisibil și violent pentru cei mai mulți catalani, mai ales că ziua nu a fost aleasă la întâmplare, luni fiind Ziua Internațională a Femeii".

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines