Jump to content

Serena Williams, favorita caselor de pariuri la meciul cu Simona Halep. Cum arată cotele pentru câștigarea Australian Open


EVERLAST

Recommended Posts

Simona Halep (2 WTA) și Serena Williams (11 WTA) se vor întâlni în sferturile de finală de la Australian Open, marți, la o oră care va stabilită ulterior de către organizatori.

Quote

2019 Australian Open - Day 8

Halep a ajuns în sferturi după ce a eliminat-o pe Iga Swiatek, scor 3-6, 6-1, 6-4, în timp ce Serena Williams a învins-o tot în trei seturi pe Aryna Sabalenka, 6-4, 2-6, 6-4.

Serena Williams, favorita caselor de pariuri la meciul cu Simona Halep. Cum arată cotele

Bookmakerii au publicat cotele pentru meciul Simona Halep - Serena Williams, iar americanca este văzută cu prima șansă.

Cota pentru victoria lui Williams variază între 1.70 și 1.90, în timp ce un succes al lui Halep are o cotă cuprinsă între 1.95 și 2.15.

O victorie a Simonei Halep în două seturi, așa cum s-a întâmplat la ultimul duel direct, cel de la Wimbledon 2019, are o cotă de 3.40.

Cu 12 jucătoare rămase în competiție, duminică, Simona Halep este văzută cu șansa a patra la trofeu, având o cotă de 7.50. Primele trei sunt Naomi Osaka (2.60), Ashleigh Barty (5.25) și Serena Williams (6.50).

Serena Williams, adversara Simonei Halep din sferturile de finală ale Australian Open 2021

Simona Halep și Serena Williams s-au mai întâlnit de 12 ori, iar bilanțul este favorabil americancei, care a câștigat nouă dintre aceste dueluri. În schimb, românca a triumfat la ultimul meci direct cu Serena, în finala de vis de la Wimbledon 2019, scor 6-2, 6-2.

Serena Williams, aflată în căutarea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam, prin care ar egala recordul deținut de Margaret Court, a avut o prestație solidă la Melbourne.

Fostul lider mondial nu a pierdut set contra Laurei Siegemund (6-1, 6-1), Ninei Stojanovic (6-3, 6-0) și Anatastasiei Potapova (7-6, 6-2) și a reușit să o elimine pe Aryna Sabalenka, o jucătoare mai bine clasată, scor 6-4, 2-6, 6-4.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines