Jump to content

[Sport] - Ce s-a întâmplat acasă la Angel Di Maria, în timpul meciului PSG - Nantes. Argentinianul, scos de pe teren în minutul 62


kenveloo-

Recommended Posts

profimedia-0597588637

Locuinţa lui Angel Di Maria din apropierea Parisului a fost ţinta unui jaf în prezenţa familiei argentinianului, în timp ce acesta evolua duminică pentru PSG contra lui Nantes (1-2), pe Stadionul ''Parc de Princes'', acelaşi scenariu având loc şi la casa părinţilor brazilianului Marquinhos.

Ce s-a întâmplat acasă la Angel Di Maria
Jaful locuinţei lui Di Maria din orăşelul Neuilly sur Seine s-a produs în pofida prezenţei unui agent de securitate, conform postului de radio ''France Info'', iar familia argentinianului a fost afectată, solicitând prezenţa imediată a jucătorului.

Din acest motiv, Di Maria a fost înlocuit în minutul 62 al meciului PSG - Nantes. Argentinianul a avut o discuţie scurtă cu antrenorul Mauricio Pochettino şi a plecat imediat către vestiare la scorul de 1-1.

Conform ziarului Le Parisien, soţia şi copiii lui Di Maria nu i-au văzut direct pe hoţi, care au devalizat un seif. Conform unor surse apropiate anchetei, familia jucătorului argentinian a fost prezentă, dar "nu s-a întâlnit" cu spărgătorii. "Nu a existat violenţă", a declarat o sursă apropiată dosarului.

Locuinţa lui Angel Di Maria a fost ţinta unui jaf şi în 2015
În 2015, pe când juca la Manchester United, locuinţa lui Di Maria a fost ţinta unui jaf care i-a traumatizat familia şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care a părăsit Anglia.

În cazul lui Marquinhos, hoţii au utilizat forţa pentru a intra în locuinţa părinţilor săi din departamentul parizian Yvelines. L'Equipe a relatat că delincvenţii i-au sechestrat temporar pe cei din casă, iar jucătorul a fost anunţat la finalul meciului cu Nantes.

Alţi doi jucători de la PSG s-au aflat în aceeaşi situaţie chiar în acest an. În ianuarie, hoţii au jefuit apartamentul portarului spaniol Sergio Rico, iar peste câteva zile acelaşi lucru s-a întâmplat acelaşi lucru la locuinţa atacantului argentinian Mauro Icardi.

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines