Jump to content

[Sport] - "Cifre incredibile pentru o legendă a Realului". Câţi dintre suporterii madrilenilor îl vor pe Ronaldo înapoi


kenveloo-

Recommended Posts

Real Madrid v Atletico de Madrid - UEFA Champions League Final

Cristiano Ronaldo, 36 de ani, continuă să doboare record după record în carieră, dar viitorul său este neclar. Poate prima dată într-o carieră realmente fabuloasă, cu 5 Baloane de Aur printre altele.

După ce Corrierre dello Sport a dezvăluit că Juventus plănuieşte vânzarea lui Cristiano cu "numai" 30 de milioane de euro, au apărut şi detalii despre discuţii ale impresarului său, Jorge Mendes, cu preşedintele Realului, Florentino Perez.

Cristiano Ronaldo i-a împărţit în două pe suporterii Realului
Pe lângă reticenţa preşedintelui de la Real, mai ales că are pe cap şi situaţia lui Sergio Ramos, un sondaj de opinie realizat de AS arată că suporterii madrilenilor sunt divizaţi şi că doar puţin mai mult de jumătate dintre ei îl vor înapoi.

47 la sută dintre cei 140.000 de votanţi care au participat la sondaj nu-l vor pe Ronaldo, un procent considerat incredibil de mass-media spaniolă în cazul unei mari legende a Realului!

Mulţi sunt supăraţi pe Cristiano din 2018, când jucătorul a umbrit sărbătorirea celei de-a 13-a Ligi a Campionilor prin anunţul plecării de la Real. În schimb, alţii se tem că revenirea lui Ronaldo va bloca sosirea unuia dintre Haaland şi Mbappe.

Câteva dintre cifrele lui Cristiano Ronaldo
Golgheterul all-time al lui Real Madrid, s-a transferat în vara anului 2018 la Juventus Torino, în schimbul sumei de 100 milioane euro. Relaţiile dintre Cristiano Ronaldo şi Real Madrid s-au răcit destul de mult, însă cele două părţi s-au apropiat în urmă cu un an, după ce atacantul a avut o apariţie surprinzătoare în tribunele stadionului Santiago Bernabeu, unde a asistat la victoria fostei sale echipei în derby-ul cu FC Barcelona.

  • 27 de goluri în 32 de meciuri a marcat Cristiano Ronaldo în toate competițiile, în acest sezon
  • 450 de reușite și 132 de assist-uri a adunat CR7 în cele 438 de jocuri în tricoul lui Real Madrid
  • 92 de goluri în 121 de partide a marcat pentru Juventus
  • 16 trofee a cucerit Ronaldo cu Real Madrid
  • 9 ani a petrecut starul lusitan la Real Madrid

Ronaldo a reuşit un hat-trick în 32 de minute şi l-a depăşit pe Pele
Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus, a reușit un hat-trick perfect în meciul cu Cagliari, contând pentru etapa cu numărul 27 din Serie A.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines