Jump to content

[Știre] - Țestoasele Ninja se transformă într-un joc desprins din secolul trecut, pentru melancolicul din tine !


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre :                   Țestoasele Ninja se transformă într-un joc desprins din secolul trecut, pentru melancolicul din tine

                                                            <span class='highlight-word'>VIDEO</span> Țestoasele Ninja se transformă într-un joc desprins din secolul trecut, pentru melancolicul din tine

ȘtireTeenage Mutant Ninja Turtles sau Țestoasele Ninja, după cum îi spun românii, este o franciză clasică fascinantă și tocmai a fost adusă în actualitate printr-un joc video.

Într-o perioadă în care fiecare joc nou te obligă la un upgrade procesor sau placă video, dacă nu cumva ai o consolă de ultimă generație, cineva s-a gândit să creeze un joc nou pentru altă generație de gameri.

După numele său complet Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, acesta este un joc pentru melancolici sau nostalgici ai perioadei de jocuri video de la începutul anilor `90. În cazul în care te-ai jucat vreodată pe un 486 sau ceva semnificativ mai vechi, acest titlu te va fascina cu siguranță. Nu cred că va atrage foarte mulți gameri în curtea jocurilor pixelate, dar dacă ți-au plăcut Țestoasele Ninja când erai mic, merită toată atenția.

Noul joc video este creat de către Dotemu (Street of Rage 4) și Tribute Games (Mercenary Kings). Chiar dacă vizual pare desprins din secolul trecut, tehnologia din spate este cât se poate de modernă, inclusiv cu 60 de cadre pe secundă. Din acest motiv, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge este un joc cooperativ pe care îl poți juca cu alți trei prieteni pentru a forma faimoasa echipă din Michelangelo, Donatello, Rafael și Leonardo.

Din câte se pare, jocul este un succesor emoțional pentru Turtles in Time, conform datelor obținute de Game Informer. Povestea jocului și întreaga dinamică între personaje este desprinsă din animațiile copilăriei noastre, cele care au fost realizate în anii `80, chiar dacă noi le-am văzut în România în `90.

Jean-Francois Major, co-fondatorul Tribute Games, este foarte entuziasmat de noul joc și spune că l-a creat pentru că a simțit că oamenilor le era dor de aceste personaje. ”Inclusiv nouă, pentru că, personal, am jucat foarte mult acele jocuri când eram copil și le-am dus dorul teribil. Așa că asta a fost ideea care a pornit totul”.

 

Sursă:  Sursă

Link to comment
Share on other sites

  • ICSDE changed the title to [Știre] - Țestoasele Ninja se transformă într-un joc desprins din secolul trecut, pentru melancolicul din tine !
  • ICSDE locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines