Jump to content

[News] - Ministerul Finanțelor susține că nu a primit de la Ministerul Sănătății solicitarea pentru plata medicilor din centrele de vaccinare


kenveloo-

Recommended Posts

medic vaccin coronavirus

Ministerul Finanţelor va aloca banii necesari pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, de îndată ce va primi solicitarea de la Ministerul Sănătăţii, precizează instituția, într-un mesaj pe Facebook.

„Precizăm că până la data de 15 martie Ministerul de Finanțe nu a primit nicio solicitare de la Ministerul Sănătății referitoare la deschiderea de credite cu destinația specificată în cadrul aceleiași emisiuni. Menționăm că operațiunea de aprobare a deschiderii de credite în cadrul Ministerului de Finanțe durează cel mult o zi lucrătoare, din momentul în care această solicitare va fi transmisă de către Ministerul Sănătății”, susțin reprezentanții Ministerului de Finanțe.

Premierul Florin Cîțu a declarat marți că este „nepermisă” această întârziere din partea Ministerului Sănătății și a dat asigurări că în zilele următoare medicii își vor primi banii.

Luni, coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a declarat la Digi24 că niciun medic din centrele de vaccinare nu și-a primit de două luni banii pentru această activitate. Ulterior, Ministerul Sănătății a comunicat că banii se vor da începând cu săptămâna viitoare.

 

sursa: digi24.ro

 

 

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines