Jump to content

[Sport] - FCSB a transferat un fost junior al lui Dinamo! Prima reacție a jucătorului: ”Aventura în fotbal abia acum începe”


kenveloo-

Recommended Posts

Jorgo Papuli, după semnarea contractului cu FCSB / Foto: Instagram@jorgo.papuli

FCSB a făcut un obiectiv din promovarea formației secunde în Liga 2, în dauna celor de la CSA Steaua, motiv pentru care continuă să întărească lotul echipei antrenate de Bogdan Argeș Vintilă.

Ultimul venit este Jorgo Papuli, un mijlocaș central macedonean de 19 ani, care în urmă cu patru ani era legitimat la Dinamo.

Jorgo Papuli, ultimul transfer al celor de la FCSB
Jorgo Papuli a semnat luni contractul cu gruparea roș-albastră, fapt anunțat chiar de jucător, pe Instagram: ”Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare. Sunt nerăbdător să încep următoarea provocare”.

După semnarea contractului, mijlocașul central, care va juca, cel puțin în primă instanță, la echipa a doua, a oferit și un interviu în presa din țara natală, în care și-a recunoscut entuziasmul datorat noii provocări profesionale.

”Sunt foarte fericit, mă bucur mult că pot face parte dintr-un asemenea club. Sper că voi profita de șansele pe care le voi primi și că nu voi dezamăgi. Sunt pregătit să dau tot ce am mai bun și să demonstrez tot ce pot.

Aventura mea în fotbal abia acum începe cu adevărat și sunt entuziasmat de provocările care vor urma. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine”, a declarat Jorgo Papuli, pentru Sportmedia.

În ultimii ani, după experiența de la juniorii lui Dinamo, Jorgo Papuli a mai jucat în țara natală, la Metalurg Skopje și Academia Goran Pandev.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines