Jump to content

[Sport] - Octavian Popescu, ”urecheat” de un fost atacant de la Steaua și Rapid: ”Asta nu se acceptă”


kenveloo-

Recommended Posts

FOTBAL:FC BOTOSANI-FCSB, LIGA 1 CASA PARIURILOR (28.02.2021)

Octavian Popescu (18 ani) este jucătorul în care Gigi Becali își pune cele mai mari speranțe pentru un nou transfer răsunător.

Puștiul-minune al FCSB-ului a fost acuzat în repetate rânduri că nu are atitudinea potrivită pentru vârsta lui, iar Robert Niță, fost atacant la Steaua și Rapid, l-a ”urecheat” pe jucătorul convocat de Adrian Mutu la Campionatul European de tineret.

Robert Niță: ”Asta nu se acceptă”
„Știi ce e grav? Tupeul ăsta cu adversarii nu e rău, dar am citit chiar ieri că se comportă la fel cu coechipierii. Asta nu se acceptă. Nu accepți asta de la unul care spune ceva în fotbalul românesc, nu accepți tu ca puști să îți zică ceva unul care are meciuri jucate cât n-ai tu fripturi mâncate de-a lungul vieții. Te simți tu prost, că ești neica nimeni deocamdată.

Dar când ai jucat 3-4 meciuri, nu e OK. E bun tupeul ăsta cu adversarii, dar trebuie să faci diferența între adversari, coechipieri, antrenament și joc oficial. Și eu le ziceam, dar nu de neveste, de mame”, a spus Robert Niță, pentru GSP.ro.

Gabi Balint: "Octavian Popescu nu a mai jucat nimic de o lună, slab"
Gabi Balint (58 de ani) s-a arătat nemulțumit de forma pe care o traversează Octavian Popescu. Fostul internațional român a declarat că ultima partidă în care puștiul FCSB-ului a strălucit, a fost cea cu Poli Iași, de pe 30 ianuarie, încheiată cu victoria roș-albaștrilor, 3-1. Popescu a fost "omul meciului", cu un gol și un assist.

"Popescu de o lună, de la meciul cu Iași, nu m-a mai impresionat deloc. Mare diferență față de ce a arătat. În meciul cu Steaua a fost doar numărul de el. Un meci prost poți să faci, dar acolo e o problemă. Nu a mai jucat nimic de la meciul cu Iași, slab! Nu știu de ce, ei trebuie să știe pentru că sunt mereu cu ei", a declarat Gabi Balint, la emisiunea Fotbal Club.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines