Jump to content

[Sport] - Real Madrid va investiga "atacul cibernetic". Jucătorul dormea în timp ce a apărut ştirea


kenveloo-

Recommended Posts

gol real

Real Madrid a anunţat marţi că va investiga modul în care pe contul său oficial de Twitter a apărut un raport medical fals despre accidentarea atacantului brazilian Rodrygo, transmite Reuters.

Tweet-ul a fost repetarea unui comunicat postat în decembrie când s-au oferit detalii privind accidentarea suferită de Rodrygo la coapsă, dar care a fost postat din nou în ziua de marţi.

Atac cibernetic pe contul de Twitter al Realului din Madrid
Un purtător de cuvânt al lui Real a confirmat că Rodrygo nu este accidentat şi este apt de joc pentru meciul retur cu Atalanta, programat azi, în optimile Ligii Campionilor, în direct pe Digi Sport 1, iar clubul va deschide o anchetă privind ştirea falsă de pe Twitter.

Ziarul Marca susţine că website-ul clubului madrilen şi contul său de Twitter au fost ţinta unui atac cibernetic, iar jucătorul brazilian dormea în timp ce a fost postată ştirea, care i-a fost adusă la cunoştinţă apoi de tatăl său, anunţă Agerpres.

Rodrygo a revenit recent după o accidentare la coapsă care l-a ţinut departe de teren timp de două luni şi jumătate şi a avut o contribuţie crucială la golul decisiv marcat de Karim Benzema în meciul de sâmbătă cu Elche (2-1).

Real Madrid a învins-o pe Atalanta cu 1-0 în partida tur, dar nu va putea conta în meciul de marţi pe Eden Hazard, accidentat, şi pe Casemiro, suspendat pentru cumul de cartonaşe.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines