Jump to content

[Sport] - Erling Haaland se joacă cu nervii fanilor! Gestul surprinzător al norvegianului, după victoria lui Real Madrid


kenveloo-

Recommended Posts

Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund / Foto : Getty Images

Erling Haaland ar putea fi unul din protagoniștii perioadei de transferuri din această vară, iar toată lumea este curioasă să afle cine va reuși să-și asigure serviciile unei adevărate ”mașini” de dat goluri.

Norvegianul este dorit de toate marile cluburi din Europa și va părăsi probabil pe Borussia Dortmund, care a recunoscut că nu poate să o păstreze pe noua senzație de pe continent.

Real Madrid se pregătește să dea o mare lovitură în vară, iar două nume sunt vehiculate pentru ”los blancos”: Kylian Mbappe și Erling Haaland.

Iar golgeterul Borussiei a alimentat zvonurile unei mutări pe Bernabeu după ce Real Madrid s-a calificat în sferturile UEFA Champions League în dauna Atalantei.

El a dat like unor tweeturi postate de Sergio Ramos și Vinicius jr., în care aceștia sărbătoreau victoria din retur. Iar presa din Spania a speculat imediat gestul, vorbind despre indicii asupra viitoarei sale destinații.  

Karim Benzema, despre venirea lui Erling Haaland la Real Madrid
Golgeterul campioanei Spaniei, Karim Benzema, a fost chestionat despre un nume care i-ar putea locul în atac, Erling Haaland.

”Nu-mi place să vorbesc despre un jucător de la o altă echipă. Sunt aici de mulți ani și în fiecare lună se aude că vin tot felul de jucători.

Erling e un atacant bun. Dacă va avea șansa să vină la Real, iar clubul îl dorește, atunci de ce nu, să vină!”, a fost replica lui Benzema.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines