Jump to content

[Sport] - Fanii lui Dinamo au reușit să achite salariul celui mai bine plătit fotbalist din acest sezon


kenveloo-

Recommended Posts

FOTBAL:FC VIITORUL CONSTANTA-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (8.11.2020)

Fanii lui Dinamo a mai stins o datorie importantă în tentativa de a obține licența - cei de la DDB au achitat salariul pe 4 luni al lui Borja Valle.

Suporterii acționari au anunțat că au plătit o sumă imensă, în jur de 95 de mii de euro, pentru a stinge litigiul cu spaniolul care a reușit 5 goluri și un assist în 10 meciuri în tricoul „alb-roșu”.

”Dinamo a plătit astăzi 463.273 LEI către Borja Valle. Salariul pe 4 luni, din septembrie până în decembrie. Sunt bani promiși prin contract jucătorului de către acționarul majoritar iresponsabil, în numele clubului Dinamo!

Sunt bani mulți, pe care Cortacero știa că nu îi va aduce în club niciodată. O ofertă salarială absolut aiuritoare, care se adaugă altor oferte, la fel de iresponsabile, prin care intenționa să îngroape Dinamo, cel mai probabil!

DDB: ”Suntem obligați să plătim ca să supraviețuim!”
Sunt bani pe care i-ați achitat voi, suporterii lui Dinamo! Și asta facem de câteva luni încoace, pentru că nu avem încotro, e obligatoriu să achităm datorii.

DDB a făcut eforturi pentru a obține înțelegeri cu jucătorii și alți angajați, eforturi care în unele cazuri, majoritatea, s-au concretizat, însă în altele nu. Așa că suntem obligați să plătim, dacă vrem să luam licența și să supraviețuim!”, se arată în comunicat.

Borja Valle a fost printre primii jucători care au părăsit Dinamo, după ce s-au săturat să aștepte banii promiși de Pablo Cortacero.

Jucătorul a ajuns la Oviedo, în Segunda, după ce a depus memoriu la FIFA pentru a deveni liber de contract.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines