Jump to content

[Sport] - CFR Cluj și FCSB, duel și pentru Supercupa României! Când a fost programat meciul și arena care îl va găzdui


kenveloo-

Recommended Posts

Florinel Coman și Ciprian Deac, în meciul CFR Cluj - FCSB / Foto: Sport Pictures

CFR Cluj și FCSB vor juca în această primăvară, pe lângă cele trei meciuri de campionat, și Supercupa României, în direct la Digi Sport.

CFR Cluj - FCSB, Supercupa României, se joacă pe 15 aprilie, la Ploiești
”Meciul dintre campioana României și câștigătoarea Cupei României, CFR Cluj și FCSB, se va juca pe 15 aprilie, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești”, a declarat Răzvan Burleanu, la conferința de presă.

În mod normal, Supercupa României ar fi trebuit să se dispute înaintea startului de campionat, însă condițiile speciale din ultimul an, influențat de pandemie, au dus la mutarea duelului în această primăvară.

Până la duelul din Supercupă, FCSB și CFR Cluj vor disputa meciul direct din returul sezonului regular, din etapa a 28-a a campionatului, programat vineri, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. Înaintea jocului, cele două formații sunt în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte, 60.

În săptămâna în care se va juca Supercupa, sunt programate și duelurile din manșa tur a semifinalelor Cupei României, Universitatea Craiova - Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Dinamo - Astra, pe 14 aprilie, la Digi Sport.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines