Jump to content

[Sport] - Jucătorii lui Real Madrid îl așteaptă pe Ronaldo: ”Este mereu binevenit aici”


kenveloo-

Recommended Posts

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Real Madrid / Foto: Getty Images

În ultima vreme s-a vorbit despre posibilitatea revenirii lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Real Madrid, club alături de care a scris istorie. Jucătorii lui Zinedine Zidane îl așteaptă cu brațele deschise pe starul lusitan.

Brazilianul Vinicius spune că Ronaldo este oricând ”binevenit” la Real Madrid. Recent, jurnaliștii de la Eurosport au scris că gruparea de pe ”Bernabeu” nu ia în calcul o revenire a lui Ronaldo.

Vinicius: ”Cristiano este o legendă”
„Cristiano e o legendă, a scris câteva pagini grozave în istoria clubului. În plus, a câștigat multe trofee pentru Real. Chiar nu pot să spun mai multe despre asta, nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri, dar Cristiano este mereu binevenit aici”, a spus Vinicius, la TNT Sports.

450 de goluri în 438 de partide a marcat Cristiano Ronaldo în perioada petrecută la Real Madrid. Acesta a mai bifat și 132 de pase decisive pe ”Bernabeu”.

Ce a spus Zidane despre revenirea lui Ronaldo la Real Madrid
De obicei rezervat când vine vorba de posibile transferuri la Real Madrid, Zinedine Zidane a lăsat ușa deschisă unei reveniri a lui Ronaldo.

"Ronaldo la Real? Se poate întâmpla, da, se poate întâmpla. Știm ce fel de om este și ce a realizat aici, dar acum e jucătorul lui Juventus și trebuie să-l respectăm. 

Am avut norocul să-l antrenez. E un atacant impresionant, dar vom vedea ce i se va potrivi. Acum e la Juve, iar Juve se bucură de el", a spus Zidane.

  • 2009-2018 este perioada în care Ronaldo a jucat la Real Madrid, reușind să câștige de patru ori Liga Campionilor
  • 30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Ronaldo cu Juventus

 

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines