Jump to content

[Sport] - Ionuț Radu nu mai vine la echipa națională! Inter a intrat în carantină


kenveloo-

Recommended Posts

ionut radu

Vești proaste din tabăra lui Inter! Clubul italian a anunţat că alți doi fotbaliști din lotul lui Antonio Conte au fost depistaţi pozitivi cu COVID-19, iar gruparea de pe Giuseppe Meazza intră în carantină! Astfel, Ionuţ Radu nu va mai putea răspunde convocării la echipa naţională pentru debutul preliminariilor CM 2022.

După ce Samir Handanovic a fost depistat pozitiv, focarul de coronavirus din tabăra lui Inter s-a mărit. De Vrij şi Vecino au primit la rândul lor rezultate pozitive și au fost trimişi în izolare. Astfel, autorităţile din Milano au trimis clubul în carantină până pe 21 martie.

Ionuț Radu nu mai vine la echipa națională! Inter a intrat în carantină
"Internazionale Milano anunţă că Stefan de Vrij şi Matias Vecino au COVID-19, în urma testelor efectuate ieri. Cei doi jucători sunt deja în carantină. Deciziile Autorităţii Medicale din Milano:

Suspendă imediat orice activitate a echipei pentru patru zile, inclusiv duminică, 21 martie.
Meciul Inter - Sassuolo, programat pe 20 martie, nu se va mai juca.
Interzice tuturor jucătorilor de la Inter să răspundă convocărilor la echipele naţionale
Testele vor fi repetate luni, 22 martie, înainte de reluarea activităţii echipei", se arată în comunicatul oficial al celor de la Inter.

Convocat de Mirel Rădoi la echipa națională pentru debutul în preliminariile pentru CM 2022, Radu aștepta de mai mult de un an să apere din nou la echipa de club. În mod normal rezerva lui Samir Handanovic, Radu putea profita acum de absența veteranului în vârstă de 36 de ani și să fie titular în confruntarea cu Sassuolo. De pe 9 ianuarie 2020 nu a mai apărat Ionuț Radu, de pe vremea când evolua la Genoa.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines