Jump to content

[Sport] - Avem echipele la derby: surprize în apărarea FCSB-ului, linie de atac improvizată la CFR Cluj + Arlauskis, titularizat


kenveloo-

Recommended Posts

arla fcsb

FCSB și CFR Cluj dispută vineri, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1, cel mai important meci al etapei și, ținând cont de clasament, al finalului de sezon regular.

Toni Petrea a decis să improvizeze în flancul stâng al defensivei și să joace cu Ovidiu Popescu în locul lui Risto Radunovic, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, Ionuț Panțîru fiind lăsat pe bancă.

Echipele de start la FCSB - CFR Cluj
Pe lângă surpriza constituită de prezența lui Ovidiu Popescu în flancul stâng al defensivei, post pe care, totuși, fostul timișorean a mai evoluat, Toni Petrea propune în partida cu CFR Cluj echipa anticipată, cu excepția, poate, a lui Vali Crețu, însă titularizarea sa este explicată prin mutarea lui Popescu în stânga, dar și a prestațiilor sub așteptări ale lui Denis Haruț.

Cum joacă CFR Cluj în meciul cu FCSB:

Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Deac - Chipciu, Carnat, Păun
Rezerve: Sandomierski, Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, Aurelio, Gîdea, Pereira

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines