Jump to content

[Sport] - Celtic refuză să îi ofere o ”gardă de onoare” lui Ianis Hagi și campionilor de la Rangers, înainte de ”Old Firm”


kenveloo-

Recommended Posts

Ianis Hagi, în meciul cu Celtic / Foto: Getty Images

Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a fost eliminată din Europa League, dar a câștigat la pas campionatul și va juca în sezonul următor în preliminariile Ligii Campionilor.

Celtic a dominat campionatul în ultimii nouă ani în Scoția, dar Rangers, marea rivală din Glasgow, a pus capăt dominației ”verzilor”. Marele derby dintre cele două o găsește pe Rangers deja campioană, iar Celtic nu vrea să ”salute” succesul rivalei.

Rangers, fără ”gardă de onoare” la meciul cu Celtic
Rangers nu va avea parte, astfel, de o ”gardă de onoare” înainte de meciul cu Celtic, iar acest lucru a fost confirmat chiar de John Kennedy, antrenorul interimar al celor de la Celtic.

Meciul dintre Celtic și Rangers este programat duminică, de la ora 14:00. Înainte de această partidă, Rangers este pe primul loc, cu 88 de puncte și fără înfrângere în acest sezon, iar Celtic este pe locul doi, cu 68 de puncte.

Roy Keane a refuzat să-i felicite pe Ianis Hagi și Steven Gerrard pentru titlul câștigat cu Rangers
Legendarul Roy Keane și-a încheiat cariera de jucător la Celtic, astfel că acum a refuzat să-i felicite pe cei de la Rangers pentru titlul obținut.

Ianis Hagi și colegii săi au devenit campioni după un sezon perfect, în care n-au pierdut niciun joc, dar Roy Keane nu s-a declarat impresionat: "Dacă vreau să-i felicit pe cei de la Rangers? Nu!

Ascultați ce vă spun, a fost un sezon dificil pentru Celtic, dar clubul o să-și revină în sezonul viitor. Așa se întâmplă la toate cluburile mari", a spus Roy Keane, citat de The Scottish Sun.

De partea cealaltă, Jamie Carragher l-a felicitat pe fostul său coleg de la Liverpool, Steven Gerrard: "Se pare că zilele de glorie s-au întors pentru Rangers. Gerrard a făcut o treabă fantastică. Atunci când el a venit la Rangers, clubul era cu mult în spatele lui Celtic. Cred că rezultatele bune din cupele europene l-au ajutat pe Gerrard să investească mai mult în echipă", a spus Carragher, conform sursei citate.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines