Jump to content

[Sport] - Jaqueline Cristian, eliminată de Svetlana Kuznetsova de la Sankt Petersburg. Rusoaica a revenit de la 0-1 la seturi


kenveloo-

Recommended Posts

Jaqueline Cristian, în meciul cu Svetlana Kuznetsova de la Sankt Petersburg / Foto: Profimedia

Jaqueline Cristian nu a reușit să producă o nouă surpriză la Sankt Petersburg, acolo unde, în optimi, a eliminat-o pe Jelena Ostapenko, câștigătoarea Roland Garros în 2017.

În sferturi, sportiva din România (160 WTA) a fost învinsă de Svetlana Kuznetsova (39 WTA), fost număr doi mondial, campioană la US Open în 2004 și la Roland Garros cinci ani mai târziu, în trei seturi, după un meci de două ore și 18 minute.

Jaqueline Cristian, eliminată de la Sankt Petersburg de Svetlana Kuznetsova
Jaqueline Cristian, ultima sportivă rămasă în competiția de la Sankt Petersburg de altă naționalitate în afară de cea rusă, a început excelent partida și a reușit să își adjudece primul set, în tiebrek, 7-6 (5). 

Experiența rusoaicei și-a spus, totuși, cuvântul în următoarele două acte, pe care le-a controlat și câștigat fără mari emoții, cu un dublu 6-3.

În semifinale, Svetlana Kuznetsova o va întâlni pe câștigătoarea meciului Daria Kasatkina - Veronika Kudermetova, în timp ce pe cealaltă jumătate de tablou, pentru un loc în ultimul act se vor duela Margarita Gasparyan și Vera Zvonareva.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines