Jump to content

[Sport] - Ianis Hagi a intervenit în scandalul de rasism apărut după Rangers - Slavia! Mesajul mijlocașului român


kenveloo-

Recommended Posts

Ianis Hagi și Glen Kamara, în meciul Rangers - St. Mirren / Foto: Profimedia

Finalul meciului Rangers - Slavia Praga 0-2, din Europa League, a fost marcat de un conflict între cele două tabere, în urma căruia Ondrej Kudela, mijlocașul cehilor, a fost acuzat de rasism la adresa lui Glen Kamara.

Vineri după amiază, peste 12 ore de la acel moment, Ianis Hagi a transmis, pe Instagram, un mesaj de încurajare pentru coechipierul de la Rangers.

Ianis Hagi, mesaj după ce coechipierul Glen Kamara ar fi fost victima rasismului
”Nu rasismului!”, a scris Ianis Hagi, alături de o fotografie în care îl îmbrățișează pe Glen Kamara.

Mesajul postat de Ianis Hagi / Foto: Instagram@ianishagi

În partida cu Slavia, la finalul căreia, în zona vestiarelor, Ondrej Kudela ar fi fost, conform grupării din Cehia, bătut de Glen Kamara, Ianis Hagi nu a jucat niciun minut.

În schimb, celălalt român implicat în ”dubla” din optimile Europa League, Nicolae Stanciu, a jucat până în minutul 90 și a marcat golul de 2-0, cu o execuție superbă, direct din lovitură liberă.

Rangers, acuze de rasism după meciul cu Slavia
”Abuzul rasist la care a fost supus Glen Kamara nu va fi tolerat. Incidentul a fost raportat către delegatul UEFA de la meci și înțelegem că a fost trecut în raportul său.

UEFA va fi conștientă că întreaga lume fotbalistică urmărește evenimentul. Așteptăm un răspuns fără echivoc pentru acest incident. Nu poate fi aruncat sub preș, nu acceptăm ca Glen Kamara să fie doar un număr la statistică. E destul!”, a transmis clubul Rangers, printr-un comunicat, conform BBC.

Replica celor de la Slavia Praga și reacția UEFA
”Jucătorii Slaviei s-au confruntat cu un joc fără precedent de dur din partea adversarilor. Jucătorii noștri nu s-au confruntat niciodată cu așa ceva în istoria modernă a participărilor în competițiile europene.

După meci, jucătorilor nu le-a fost permis să intre la vestiare. Ondej Kudela a fost bătut de Kamara, a fost lovit cu pumnii în cap, iar managerul echipei Rangers, Steven Gerrard, a fost martor”, se arată în comunicatul Slaviei.

Un purtător de cuvânt al UEFA a transmis, potrivit sursei citate anterior, că forul continental a luat la cunoștință incidentele de după meci, presupusa bătaie dintre cei doi jucători, însă pentru a stabili dacă Ondrej Kudela a fost rasism la adresa lui Glen Kamara va putea fi confirmat sau infirmat doar după primirea raportului observatorului și al arbitrului.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines