Jump to content

[Sport] - Lovitura pusă la cale de Juventus. Atacantul are 21 de ani și e cotat la 30 milioane de euro


kenveloo-

Recommended Posts

Manchester United v Paris Saint-Germain, UEFA Champions League Group H, Football, Old Trafford, Manchester, UK - 02 Dec 2020

Atacantul italian Moise Kean e principala țintă a celor de la Juventus.

Șefii grupării torineze încearcă să se întărească în compartimentul ofensiv pentru sezonul viitor, mai ales în contextul în care Cristiano Ronaldo ar putea părăsi trupa la care e legitimat și românul Radu Drăgușin.

Și, în acest sens, trupa condusă de Andrea Pirlo și-a exprimat intenția, potrivit TuttoJuve citat de Goal.com, să-l readucă pe vârful Moise Kean, atacant care a înscris în acest sezon 11 goluri în 20 de meciuri jucate în Ligue 1 pentru Paris Saint-Germain.

Cotat la 30 milioane de euro, atacantul central a jucat la Juve înainte să fie transferat la Everton, în 2019, pentru 27,5 milioane euro. Gruparea britanică l-a împrumutat la Paris Saint-Germain, însă și trupa qatarezului Nasser Al Khelaifi ar vrea să-l cumpere pe vârful de 1,83 m.

Născut la Vercelli, pe 28 februarie 2000, Moise Kean a înscris două goluri în opt selecții pentru Squadra Azzurra. 

Juventus a pierdut surprinzător duminică, pe teren propriu, în faţa lui Benevento, cu 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 28-a din Serie A şi îşi vede tot mai îndepărtate şansele de a-şi păstra titlul în acest sezon.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines