Jump to content

[Sport] - Se întoarce roata! Obişnuit să bată el record după record, Ronaldo se aşteaptă să fie detronat de noul puşti minune


kenveloo-

Recommended Posts

I Liga: Sporting vs Guimarăes

Dario Essugo a devenit cel mai tânăr fotbalist care joacă pentru Sporting Lisabona, la numai 16 ani şi şase zile!

Un debut extrem de precoce, mai ales dacă ţinem seama de faptul că Ronado, de exemplu, a îmbrăcat tricoul primei echipe a lui Sporting la 17 ani, 6 luni şi 9 zile, promovat de antrenorul român Loţi Boloni.

Dario Essugo are la dispoziţie un an şi opt luni pentru a-l detrona pe marele Ronaldo
Nu era Ronaldo primul în acest clasament, ci Santamaria, care a jucase primele minute pentru "lei" la 16 ani, 11 luni și 12 zile.

Dar Cristiano este jucătorul cel mai tânăr care a înscris pentru Sporting. Iar acum nu se ştie cât va mai rămâne pe prima poziţie pentru că Essugo se anunţă un mare talent.

Essugo, portughez de origine angoleză, a fost introdus pe teren în minutul 84 al meciului cu Guimaraes, în locul unuia dintre idolii săi, Joao Mario, cu a cărui poză se lăuda când era mai mic.

Puştiul are la dispoziţie un an şi opt luni pentru a deveni şi cel mai tânăr marcator pentru Sporting. Cristiano a marcat la 17 ani, opt luni şi două zile, adică la aproape două luni de la debut, precizează Mundo Deportivo.

Essugo a început să plângă după fluierul final
Puștiul a început să plângă la finalul meciului cu Guimaraes, scor 1-0, copleşit de momentul istoric pe care îl traversează.

Sporting e pe primul loc, cu 10 puncte avans cu 10 etape înainte de final.
Debutul lui Essugo a venit la doar trei zile după ce a semnat primul său contract de profesionist. Colegii l-au îmbrățișat, l-au felicitat, iar puștiul lui Sporting și-a găsit cu greu cuvintele inclusiv la interviul de după meci.

"E un sentiment de nedescris, la care am visat întotdeauna. Trebuie să le mulțumesc tuturor. E doar începutul, trebuie să muncesc și să-mi ajut echipa să-și atingă obiectivele. E ceva diferit să joci la seniori. Colegii m-au susținut și am fost mai relaxat", a spus tânărul mijlocaș, citat de As.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines