Jump to content

[News] - O stație de tramvai inaugurată într-un pasaj, lângă Palatul Victoria, stârnește nedumerire printre bucureșteni


kenveloo-

Recommended Posts

statie-tramvai

O stație de tramvai de lângă Palatul Victoria stârnește nedumerire printre bucureșteni. Se află într-un tunel și, la numai o zi de la inaugurare, prin tavanul fisurat a început să curgă apă. Călătorii nu văd utilitatea spațiului aflat foarte aproape de alte două stații.

Pasajul are circa 40 de trepte si este singurul prin care oamenii pot ajunge la noua stație din Piața Victoriei, pentru tramvaiele 1, 10 și 46.

În zonă, mașinile circulă cu mare viteză. Probabil acesta este motivul pentru care reprezentanții STB au pus pe balustrade semne pe care scrie "Nu depășiți linia galbenă" sau "Nu escaladați".

Locuitorii Capitalei sunt surprinși de noua stație din tunel, de existența căreia nici nu știau.

În plus, ei critică faptul că, pentru a ajunge acolo, trebuie coborâte atâtea trepte, în situația în care nu sunt condiții de acces pentru vârstnici sau persoane cu dizabilități.

"E complet inutilă. Avem două stații în ambele părți. Nu văd de ce au pus o stație de tramvai tocmai jos, în tunel. Nu servește nimănui. Nu îi văd sensul pur și simplu. Am înțeles că se vrea să se facă și legătura cu metroul, din nou mi se pare o investiție în urmă și degeaba. Nu este pentru cetățeni, pentru nimeni", spune un tânăr.

Reprezentanții STB au anunțat că au amenajat această stație pentru a crea noi legături de transport în Piața Victoriei. Nu au menționat însă dacă vor crea și vreo modalitate pentru ca persoanele cu dizabilități să ajungă în subteran.

 

sursa: digi24.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines