Jump to content

[Software] Apple are două componente secrete în această boxă. Ce poate face, de fapt, cu acestea?


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

UnH1wEJ.jpg

HomePod mini de la Apple include un senzor ascuns care măsoară temperatura și umiditatea, oferind potențial mijloacelor pentru alimentarea viitoarelor caracteristici care ar putea ajunge într-o viitoare actualizare de software.

 

 

Apple lansează de obicei actualizări majore de software HomePod anual în toamnă. Nu este clar dacă sau când Apple va da drumul la senzorul de temperatură, dar prezența sa în unitățile ‌HomePod mini‌ care s-au vândut deja sugerează că aceasta este doar o chestiune de timp.

 

HomePod mini va avea un senzor surpriză

 

Existența senzorului a fost confirmată de iFixit și măsoară 1,5 x 1,5 mm. Componenta este încorporată în marginea inferioară a carcasei din plastic a ‌HomePod mini‌, lângă cablul de alimentare.

 

 

Senzorul este fabricat de Texas Instruments, care îl numește „senzor digital de umiditate și temperatură HDC2010”, potrivit TechInsights.

 

 

Piesa este situată relativ departe de principalele componente interne ale dispozitivului, ceea ce înseamnă că este concepută pentru a măsura mediul extern, mai degrabă decât temperatura celorlalte electronice ale difuzorului.

 

 

Aceasta nu este prima dată când Apple include o componentă inactivă într-un produs și apoi a activat-o ulterior prin software. După cum notează Bloomberg, iPod touch din 2008 avea un cip Bluetooth, dar suportul pentru conectivitatea Bluetooth a fost activat în anul următor prin intermediul software-ului.

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines