Jump to content

[Software] Opțiunea care te face să renunți la WhatsApp și treci direct la Telegram


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

KesXWEf.jpg

Cu miliarde de utilizatori în interaga lume, WhatsApp ar putea fi detronată de concurență în acest an, pentru că îi lipsește o funcție foarte interactivă, pe care o altă platforma de socializare a lansat-o de curând.

 

 

Este vorba despre cea mai recentă mișcare pe care a făcut-o Telegram. Compania a adus îmbunătățiri majore caracteristicii Voice Chat, lansată utilizatorilor la sfârșitul anului trecut .

 

 

Noua versiune, pe care Telegram o numește Voice Chats 2.0, extinde compatibilitatea cu Voice Chat la canale și introduce câteva funcții noi pentru a îmbunătăți experiența Voice Chat.

 

 

Ce aduce nou Telegram utilizatorilor și nu poți avea pe WhatsAppLNHUk2L.jpg

Concret, administratorii de canale vor avea posibilitatea de a găzdui chat-uri vocale. Pentru a face acest lucru, administratorii vor trebui să deschidă profilul oricărui grup sau canal, să atingă pictograma meniului cu trei puncte și apoi să selecteze nouă opțiune „Începeți chatul vocal”.

 

 

De asemenea, îmbunătățirile le vor permite administratorilor de grup și canal să înregistreze sunetul din chaturile vocale și să le publice în grup / canal pentru membrii care au ratat evenimentul live. Chaturile înregistrate vor fi disponibile în Mesaje salvate.

 

 

În plus, chat-urile vocale ale Telegramului primesc și nouă funcție Raise Hand (Ridică mâna), pentru a ajută participanții dezactivați să indice cu ușurință că vor să vorbească și să participe și ei la discuția respectivă.

 

 

Administratorii vor vedea o nouă animație oridecâteori un participant folosește opțiunea Ridică mâna. Dacă o atingeți, se va deschide o fereastră pop-up cu opțiunea de a permite participantului să vorbească, să deschidă chatul sau să îl elimine.

 

 

De asemenea, acum apare și o opțiune pentru a ajută administratorii să partajeze linkuri de invitație la Chaturile vocale.

 

 

Administratorii vor primi, de asemenea, o opțiune de a adăuga titluri la Chaturile vocale pentru a ajută membrii să vadă subiectul conversației înainte de a se alătura.

 

 

Nu în ultimul rând, varianta îmbunătățită primește și o opțiune pentru a ajuta utilizatorii să își aleagă contul personal sau contul de canal în timp ce se alătură chaturilor vocale.

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines