Jump to content

[Sport] - Şumudică era dat ca sigur la Kasimpaşa, dar discuţiile se poartă în altă parte. De ce era imposibilă mutarea


kenveloo-

Recommended Posts

profimedia-0307926696

Marius Şumudică s-a despărţit recent de Rizespor, iar acum este la Bucureşti, alături de familie, şi aşteaptă să vadă unde va merge să antreneze în sezonul viitor.

Luni, în Turcia a apărut informaţia că românul s-ar putea întoarce în Super Lig mult mai repede decât se aştepta chiar el şi că echipa Kasimpaşa face tot posibilul să-l convingă. 

Pe lângă faptul că ar fi fost dificil să preia o echipă după nebunia de la Rizespor, pentru Marius Şumudică era imposibil să semneze un contract pentru al treilea club din Turcia în acelaşi sezon.

Şumudică era dat ca sigur la Kasimpaşa, dar regulamentul nu i-ar permite să preia o a treia echipă
"Da, am citit şi eu ce s-a scris. Nu ştiu de unde a apărut aşa ceva. O nebunie pentru că eu nici nu mai am dreptul să iau altă echipă în acest sezon în Turcia. Păi, regulamentul nu permite. Oricum nu m-aş fi dus. Am mai spus-o, s-a dovedit că am greşit să iau din mers o echipă pe care nu o cunoşteam.

Am cedat unor rugăminţi, a trecut, asta este. Cel puţin în acest moment eu sunt convins că nu mai fac niciodată această greşeală. Sunt câteva variante acum, dar câtă vreme sunt în picioare nu e normal să vorbesc despre ele", a explicat Şumudică pentru digisport.ro.

Pentru tehnicianul român, declarat antrenorul lui 2020 în Turcia, agenţii poartă discuţii în campionatele din Arabia Saudită şi Turcia, plus în Rusia, în timp ce posibilitatea de a merge în Polonia a picat din cauza condiţiilor oferite.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines