Jump to content

[Sport] - Dependenți de "pilonul de rezistență" de la FCSB. Stoichiță: "De ce aș avea emoții?"


kenveloo-

Recommended Posts

stoichita fara masca saluta

Naționala României debutează miercuri (22:00), la Campionatul European U21 de la Budapesta, împotriva Olandei.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, susține că forța reprezentativei de tineret e dată și de doi jucători de la FCSB, Olimpiu Moruțan și Darius Olaru, mijlocași cu o contribuție consistentă în parcursul roș-albaștrilor din acest sezon. 

Mihai Stoichiță: "Dacă echipa FCSB începe cu Moruţan şi Olaru, de ce aş avea emoţii?"
Fotbaliști creativi, care au progresat mult în acest sezon, internaționalii de tineret pot avea un rol decisiv la această ediție a turneului final. Stoichiță dă asigurări că naționala lui Adi Mutu se află în cea mai bună formă.

"Am speranţe mari că vom debuta cu dreptul, ştiu pe ce să mă bazez. Dacă echipa FCSB începe cu Moruţan şi Olaru, de ce aş avea emoţii? Pe vremuri, când antrenorul lui Dinamo punea echipa pe teren, îl punea pe Radu Nunweiller. Acum, copiii ăştia de 21 de ani sunt puşi de Petrea să fie pilonul de rezistenţă la FCSB.

Totuşi, e echipa de pe primul loc din România. Împreună cu ceilalţi colegi formează o echipă naţională puternică, cu experienţă. Am fost la ei la antrenament, am văzut cum se comportă. Am mari speranţe că vom putea să ajungem iar în vară să jucăm semifinale", a declarat Stoichiţă, marţi dimineaţă, potrivit Look Sport.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines