Jump to content

[Sport] - Eric Choupo-Moting, convocat la naţională şi nu prea. "Au trimis mailul la o adresă greşită!" Tatăl atacantului e siderat


kenveloo-

Recommended Posts

eric

Eric Choupo-Moting, atacantul lui Bayern Munchen, nu a fost convocat la selecţionata Camerunului pentru următoarea acţiune din cauza unei erori a Federaţiei din ţara sa, informează presa germană.

Eric Choupo-Moting nu a primit convocarea la lotul Camerunului
Deşi figura în lotul Leilor Neîmblânziţi, convocat de selecţionerul Antonio Conceicao în vederea următoarelor două meciuri din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni 2021, Choupo-Moting nu a primit nicio convocare oficială.

Conform cotidianul Bild, Federaţia cameruneză de fotbal credea că i-a transmis convocarea prin email atacantului lui Bayern, însă în final s-a constatat că acest lucru nu s-a întâmplat, iar email-ul respectiv nu a ajuns la fotbalist.

"Am fost contactat de federaţie, care m-a întrebat ce s-a întâmplat. Am contactat la rândul meu clubul Bayern, iar cei de acolo mi-au confirmat că nu au primit convocarea. Se pare că au trimis invitaţia la o adresă greşită de email şi au remarcat acest lucru abia astăzi. Este o lipsă de profesionalism", a declarat tatăl şi agentul lui Eric Choupo-Moting, pentru postul african de televiziune Naja TV.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines