Jump to content

[Sport] - Daniel Oprița, total nemulțumit după ce CSA Steaua a spulberat Dinamo II: "Sunt dezamăgit de atitudinea jucătorilor mei"


kenveloo-

Recommended Posts

daniel-oprita

La finalul meciului, Daniel Oprița a surprins prin asprimea cu care și-a criticat elevii. Antrenorul lui CSA Steaua a fost total nemulțumit de atitudinea cu care aceștia au tratat confruntarea și și-ar fi dorit ca scorul să fie mult mai mare.

Daniel Oprița, antrenorul lui CSA Steaua: "Sunt dezamăgit de atitudinea jucătorilor mei"
"Sunt supărat de modul în care au tratat meciul jucătorii mei, le-am spus-o de la început să fie concentrați. Nu mă interesează echipa, că vin cu juniori sau altfel de jucători, noi trebuie să jucăm la fel și să ne concentrăm la fiecare meci la fel. Nu mi-a plăcut jocul astăzi, nu mi-a plăcut cum au jucat, fără reacție, așa… cu frâna de mână.

Cu frâna de mână trasă, eu nu vreau! Asta le-am spus și la pauză și m-a nemulțumit lucrul ăsta. Aș vrea și de la ceilalți care intră, să-și dorească, nu contează că e 4-0, 5-0, eu te bag ca să îmi arăți că vrei să joci, să începi titular. Dacă intri așa și nu vii cu ceva în plus, e clar că nu vrei mai mult.

Am fost dezamăgit de atitudinea pe care au avut-o, aș fi vrut să joace altfel. Trebuie să joci de plăcere, terenul a fost bun, dar până la urmă bine că e o victorie și sper ca la meciul viitor să văd altă atitudine. Nu mă interesează cum a tratat Dinamo, eu am văzut la noi o lipsă de concentrare. Nu vreau să critic, dar vreau să se schimbe atitudinea", a declarat Daniel Oprița la finalul jocului.

Grație acestui succes, Steaua și-a recăpătat poziția de lider în seria a patra, cu 33 de puncte strânse în primele 13 etape. Pe locul secund se află FCSB 2, cu 31 de puncte. Podiumul este completat de Progresul Spartac (22p).

Sistemul de promovare pentru acest sezon în care avem 100 de echipe în Liga 3
După cum s-a desfășurat Seria 4 din Liga 3 până acum, sunt șanse mari ca Steaua și FCSB II să ocupe primele două locuri la finalul sezonului regulat. După cele 18 etape, primele două clasate din fiecare serie vor merge la baraj. În primul baraj, campioana și vicecampioana din Seria 4 vor înfrunta primele două clasate din Seria 3, care la ora actuală arată în felul următor:

Locul 1 din Seria 3 (CS Afumați) vs Locul 2 din Seria 4 (FCSB II)
Locul 1 din Serie 4 (Steaua) vs Locul 2 din Seria 3 (Mostiștea Ulmu)
Ulterior, învingătoarele din aceste două jocuri de baraj se vor înfrunta într-un al doilea baraj. Al doilea baraj va desemna cele cinci echipe din Liga 3 care promovează în Liga 2. Având în vedere clasamentul de la finalul turului, în finala pentru promovare s-ar putea înfrunta, printre altele, CS Afumați / FCSB II - Steaua / Mostiștea Ulmu.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines