Jump to content

[Sport] - ”Asta a făcut Adi Mutu”. Mihai Stoichiță, ultimele informații înainte de România U21 - Ungaria U21: ”Suntem superiori”


kenveloo-

Recommended Posts

Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret / Foto: Sport Pictures

România U21 dispută sâmbătă, de la ora 19:00, al doilea meci de la Campionatul European de Tineret, împotriva Ungariei, la finalul căruia, în cazul unei victorii, mai ales la o diferență semnificativă, șansele calificării în sferturi ar crește considerabil.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a transmis că, la prima vedere, România este superioară Ungariei, din punct de vedere fotbalistic la acest nivel. De asemenea, fostul antrenor a transmis că Adrian Mutu, în ultimele două zile, de la meciul cu Olanda, remiza 1-1, s-a ocupat mai ales de recuperarea fizică a jucătorilor și a ”lucrat” la partea mentală.

Mihai Stoichiță, ultimele detalii înainte de România - Ungaria de la Campionatul European de Tineret
”Echipa a demonstrat în primul meci că poate juca fotbal. Avem jucători care îți pot depune candidatura și pentru echipa mare. E foarte important să batem Ungaria.

Tot ce a făcut Adi a fost pentru revenirea cu picioarele pe pământ, pentru revenirea fizică de după meciul cu Olanda. Astea sunt lucrurile importante, pe care le-a pus la punct în ultimele două zile.

Echipa Ungariei e de bătut, nu e o echipă de care să te sperii. Trebuie să o respecți, dar să o bați la modul cel mai serios. Din punct de vedere al nivelului fotbalistic, suntem superiori”, a declarat Mihai Stoichiță, la emisiunea Liga Digi Sport.

Față de partida cu Olanda de la debut, Adrian Mutu a decis să nu efectueze nicio schimbare în echipa de start, astfel că modului care va începe duelul cu Ungaria este:

România U21: Vlad - Haruț, Ciobotariu, Pașcanu, Boboc - Olaru, Marin, Ciobanu - Moruțan, Ganea, Mățan
Rezerve: Aioani, Eșanu, Opruț, Drăgușin, Dulca, Cîmpanu, Oaidă, Chindriș, Oct. Popescu, Itu, Vlădoiu, Ad. Petre

De partea cealaltă, selecționarul Ungariei U21, fostul internațional maghiar Zoltan Gera, trecut în cariera de fotbalist pe la echipe precum West Brom sau Fulham, va trimite din primul minut formula:

Ungaria U21: Bese, Bolla - Balogh, Mocsi, Deutsch - Csonka, Mezei - Skribek, Szendrei, Kiss - Szoke
Rezerve: Auerbach, Barany, Biro, Bukta, Hinora, Huszti, Kata, Kovacs, Kovacsreti, Palincsar, Tamas, Varju

 

susra: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines