Jump to content

[Stiri] - România a trimis o tranşă de peste 50.000 de doze de vaccin AstraZeneca pentru Republica Moldova


kenveloo-

Recommended Posts

lot de vaccinuri AstraZeneca trimise de România pentru Republica Moldova

Premierul Florin Cîţu a anunţat că un al doilea transport de vaccinuri anti-COVID produse de AstraZeneca se află în drum spre Republica Moldova. Este vorba despre o tranşă de 50.400 de noi doze care se adaugă celor 21.600 livrate deja la sfârşitul lunii februarie, informează Guvernul României.

„Este un ajutor umanitar care vine în sprijinul Republicii Moldova în efortul de a limita efectele dramatice ale pandemiei și de a combate răspândirea virusului SARS-CoV-2”, a declarat Cîţu într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Executivului.

Astfel, România a livrat până acum Republicii Moldova un număr total de 72.000 de doze de vaccin anti-COVID.

Şeful guvernului român a adăugat că în perioada următoare România va trimite şi alte tranşe de vaccin pentru Republica Moldova pentru a ajunge la numărul de 200.000 de doze promise.

Săptămâna trecută, preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, declara că, în total, aproape 100.000 de doze de vaccin vor ajunge în această ţară în luna martie, atât din partea României cât şi prin intermediul programului COVAX.

 

sursa: digi24.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines