Jump to content

[Hardware] ROG Flow X13 - laptop de gaming profesional


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

ASUS și-a câștigat renumele de inovator printr-o serie de produse ce au ieșit din tiparul clasic, verificat deja de piață. Asumându-și riscul de a dezvolta astfel de dispozitive noi, ASUS a obținut rezultate remarcabile, iar în urma unor decizii de acest fel, astăzi avem pe piață laptopuri convertibile, telefoane specializate de gaming și sisteme portabile mai puternice ca niciodată. MCZoYXNoPTZkOGMwOGViMzVkZjBkM2M3Zjc5NzE0

ROG Flow X13 este primul laptop de gaming 2-in-1, convertibil prin rabatarea ecranului tactil de 13” la 360 de grade. Notebook-ul este însoțit de stația grafică externă ROG XG Mobile, ce conține un chip video de top din gama Nvidia GeForce RTX 30, care completează performanțele grafice ale portabilului. Flow X13 are la bază un hardware puternic, montat într-un corp ultra-subțire.

Designul e asemănător cu cel al modelelor Flip, cu o balama dublă, care le permite utilizatorilor să apeleze la diferitele moduri de utilizare pentru sarcini variate. Modul tabletă face posibilă glisarea prin conținut sau desenarea și luarea notițelor scrise de mână cu un stilou activ compatibil, cum ar fi ASUS Pen. Ecranul tactil este protejat de Corning Gorilla Glass, care rezistă zgârieturilor ce pot să apară în activitatea de zi cu zi. Balamaua dublă permite, de asemenea, modul stand, care apropie ecranul de utilizator, și modul cort, care minimizează amprenta dispozitivului. ROG Flow X13 este un laptop de gaming ușor și subțire având o grosime de 15,8 mm și o greutate de 1,3 kg.

Dincolo de aceste realizări tehnologice, portabilul nu reprezintă doar o demonstrație inginerească, ci are un grad de utilitate ridicat. Acceleratorul video extern este bazat pe noua arhitectură NVIDIA Ampere, care combină nucleele CUDA pentru umbrire programabilă cu nucleele RT de a doua generație pentru trasarea avansată a razelor și nucleele Tensor de generația a treia, care oferă un tranzit mai mare pentru grafica DLSS accelerată de AI. Această putere grafică nu este utilă doar în jocuri, ci poate fi folosită la editarea foto, randarea video și a animațiilor 3D. Răcirea eficientă cu ajutorul camerei de vapori menține XG Mobile la temperaturi ideale, în ciuda carcasei sale mici. Acest lucru înseamnă că acceleratorul video extern poate funcționa la o putere mai mare, fără limitări termice specifice laptopurilor subțiri.

 

Sursa oficiala: digi24

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines