Jump to content

S-a aflat ce salarii câștigă jucătorii Stelei în Liga a 3-a, după ce au fost numiți ”milionarii bugetari”


EVERLAST

Recommended Posts

FCSB și Steaua au început un duel de la distanță după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să pună piedică echipei Armatei în lupta pentru promovare în Liga 2. 

Quote

csasta

Patronul vrea să trimită mai mulți jucători de la echipa mare la FCSB 2, rivala Stelei din Liga a 3-a.

Iar directorul sportiv, Mihai Stoica, adusese ca argument, după eliminarea FCSB din Cupa României în fața lui Dinamo, faptul că disputarea finalei competiției le încurca planurile în lupta pentru titlu și pentru blocarea ”milionarilor bugetari din liga a 3-a”.

”Oare e nevoie să adaug și că finala cupei se joacă înainte de ultima etapă a sezonului competițional, etapă care se poate juca cu titlul pe masă?

Sau că suntem hotărâți să dăm o replică pe măsură milionarilor bugetari din Liga a 3 a?”, a spus MM Stoica, într-o postare pe care a publicat-o pe contul lui de Facebook.

Adrian Bumbescu: ”Ca să iei jucători de Liga 1, trebuie să plăteşti bine”

Însă unul din oficialii Stelei a vrut să lămurească situația despre salariile încasate de jucătorii lui Daniel Oprița.

”Au fost jucători care s-au perindat, li s-au făcut contracte apoi au plecat, au venit alţii după. Ca să iei jucători de Liga 1, trebuie să plăteşti bine. Sunt jucători cu pretenţii.

Nu sunt aşa mari contractele pe cât s-a scris, de 1.500-2.000 de euro. Poate doar câteva contracte sunt de vreo 3.000 de euro.

Eu nu vreau să vorbesc din punct de vedere financiar pentru mine, pentru că nu am nici jumătate din cât are Ogăraru. Nu vreau să vorbesc despre acest aspect pentru că poate deranjează, nu vreau să intru în polemici”, a spus Bumbescu la looksport.ro.

De exemplu, Octavian Popescu, noua bijuterie a lui Gigi Becali, câștigă din ianuarie 4 mii de euro pe lună, în timp ce Florinel Coman are acum un salariu de 20 de mii de euro lunar.  

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines