Jump to content

Borussia Dortmund va avea un nou antrenor din startul sezonului viitor! A activat clauza de reziliere


EVERLAST

Recommended Posts

Borussia Dortmund a rezolvat situația băncii tehnice pentru sezonul viitor.

Quote

Marco Rose, viitorul antrenor al Borussiei Dortmund / Foto: Getty Images

Echipa a fost preluată de Edin Terzic în decembrie, după ce Lucien Favre a fost demis, însă din vară antrenor principal va fi Marco Rose, care în ultimul an și jumătate a pregătit-o, cu succes, pe Borussia Monchengladbach.

ℹ️ Marco #Rose has opted to leave Gladbach at the end of the season and join Borussia Dortmund.#DieFohlen pic.twitter.com/sSDDU679gO

— Gladbach (@borussia_en) February 15, 2021

Marco Rose va fi noul antrenor al Borussiei Dortmund

Max Eberl, directorul sportiv al lui Gladbach, a dezvăluit că Marco Rose a decis să activeze clauza de reziliere din contract la finalul sezonului, pentru a putea semna cu Borussia Dortmund.

”Am avut multe discuții în ultimele săptămâni despre viitorul lui Marco. Din păcate, a decis să activeze o clauză din contract, scadent în vara lui 2022, și să meargă la Dortmund vin vară.

Dacă acea clauză din contract va fi activată la timp, noi nu vom mai avea ce face, nu va mai fi antrenorul nostru. Până la finalul sezonului, ne vom mobiliza forțele să ne atingem obiectivele”, a declarat Max Eberl, pentru site-ul oficial al Borussiei Monchengladbach.

Marco Rose a avut un mandat de succes în ultimul an și jumătate la Gladbach. În prima stagiune, a încheiat cu echipa pe locul patru, de grupele Champions League.

Acum, Gladbach este doar pe locul șapte în Bundesliga, cu 33 de puncte acumulate în 21 de etape, dar a reușit să acceadă în optimile Champions League, unde va întâlni Manchester City, după ce a încheiat pe locul doi în grupa B, din care au mai făcut parte Real Madrid, Șahtior Donețk și Inter Milano.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines